Известие

Collapse
No announcement yet.

Рутер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рутер

Кажете някакъв безжичен рутер за вкъщи до около 50-60лв и да не е нетгиър ,че одеве ко ударих в земята.Имайте в предвид ,че не разбирам много от такива неща и да е нещо по просто.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
    Кажете някакъв безжичен рутер за вкъщи до около 50-60лв и да не е нетгиър ,че одеве ко ударих в земята.Имайте в предвид ,че не разбирам много от такива неща и да е нещо по просто.
    за вкъщи и от 30 лв ще ти върши работа
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

За вкъщи и най-евтините вършат работа. Аз лично съм много доволен от китайската марка Tenda . Няма такава стабилна машинка.
      В момента има доста модели около и под 30 лева на всякакви марки.

Какво му имаше на стария?
      Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

Гледам си София-Варна, ако искаш обди се на ЛС ако си във Варна, мога ти дам един, работи, на около 2-3 месеца е, не ми трябва щото минах на Виваком, а те си имат техен, този не върши работа за тях.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

60 лв. е много крива граница за рутер... евтините са по 30, хубавите почват от 90.
          Та да си дойдем на думата... какво ще се прави с него, ще се ползва ли вътрешната мрежа за трансфер на големи файлове (филми/игри) между компютри или само ще се разпределя Интернет достъп?
          Ще се теглят ли бесни торенти/ще се сийдва ли на едро?
          Колко бърз достъп предлага доставчика?
          Ще се пускат ли гейм сървъри или други някакви през него?
          Ще се прави ли приоритизация или QoS?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Repotec WR5442, около 48 лв с ДДС му е цената, а е с 2 антени и 2 радиа, n стандарт. Друг рутер с подобни параметри на подобна цена, не съм видял на пазара. А силата на сигнала му е един път... аз лично съм с предишния модел и мога да кажа - страОтен...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Като си платих предварително таксата за цялата година, оператора ми подари някакъв нов рутер, пък даже дойдоха и да го монтират.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщение
                За вкъщи и най-евтините вършат работа. Аз лично съм много доволен от китайската марка Tenda . Няма такава стабилна машинка.
                В момента има доста модели около и под 30 лева на всякакви марки.

Какво му имаше на стария?
                Стария ли ми той доста често почна сам да спира нета на безжичната мрежа.Ъпдейтвах го ресетвах го кво ли не го правих , оня ден ми трябваше спешно нет ,а мърльо ми стопира нета 5-6 пъти и накрая го шибнах в земята , та да си купя друг иначе щеше да е мъка.

Ще го ползвам за любителски цели , ще свалям торенти ще ги сиидвам , може да има голям трасфер между компютрите в къщи ,но рядко.Нета ми е 54mbs.
                Общо взето за по-прости цели ми трябва машинката искам само обхвата да е добър и да не прави мизерии.
                Както и да се ъпдейтва лесно и тн...
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                X