Кажете някакъв безжичен рутер за вкъщи до около 50-60лв и да не е нетгиър ,че одеве ко ударих в земята.Имайте в предвид ,че не разбирам много от такива неща и да е нещо по просто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рутер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеКажете някакъв безжичен рутер за вкъщи до около 50-60лв и да не е нетгиър ,че одеве ко ударих в земята.Имайте в предвид ,че не разбирам много от такива неща и да е нещо по просто.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
-
За вкъщи и най-евтините вършат работа. Аз лично съм много доволен от китайската марка Tenda. Няма такава стабилна машинка.
В момента има доста модели около и под 30 лева на всякакви марки.
Какво му имаше на стария?Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02
Comment
-
Гледам си София-Варна, ако искаш обди се на ЛС ако си във Варна, мога ти дам един, работи, на около 2-3 месеца е, не ми трябва щото минах на Виваком, а те си имат техен, този не върши работа за тях.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
60 лв. е много крива граница за рутер... евтините са по 30, хубавите почват от 90.
Та да си дойдем на думата... какво ще се прави с него, ще се ползва ли вътрешната мрежа за трансфер на големи файлове (филми/игри) между компютри или само ще се разпределя Интернет достъп?
Ще се теглят ли бесни торенти/ще се сийдва ли на едро?
Колко бърз достъп предлага доставчика?
Ще се пускат ли гейм сървъри или други някакви през него?
Ще се прави ли приоритизация или QoS?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Repotec WR5442, около 48 лв с ДДС му е цената, а е с 2 антени и 2 радиа, n стандарт. Друг рутер с подобни параметри на подобна цена, не съм видял на пазара. А силата на сигнала му е един път... аз лично съм с предишния модел и мога да кажа - страОтен...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщениеЗа вкъщи и най-евтините вършат работа. Аз лично съм много доволен от китайската марка Tenda. Няма такава стабилна машинка.
В момента има доста модели около и под 30 лева на всякакви марки.
Какво му имаше на стария?
Ще го ползвам за любителски цели , ще свалям торенти ще ги сиидвам , може да има голям трасфер между компютрите в къщи ,но рядко.Нета ми е 54mbs.
Общо взето за по-прости цели ми трябва машинката искам само обхвата да е добър и да не прави мизерии.
Както и да се ъпдейтва лесно и тн...Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
Comment