Известие

Collapse
No announcement yet.

Промени касаещи газовите уредби.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промени касаещи газовите уредби.

http://fakti.bg/avto/24529-otpada-ot...azovite-uredbi
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Слава , Богу, защото да сега и мислех , че ако колата ми е атомна централа, то кухнята ми трябва да е... ами не мога да си г представя!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз ли грешно тълкувам горе написаното? Разбирам, че хората които упражняват технически надзор над тези съоръжения няма да имат вече такова право. Имам приятели които се занимават с това, и ми е трудно да го повярвам...
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

На газ карам от 11г имам 3 коли на газ и преглед на АГУ съм правил само веднъж на Мондеото през 2001г. Нещо се обърках тогава Една лепенка, дай кинтите и айде . . Пълна простотия отдавна трябваше да го махнат.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Периодичните прегледи и проверки на транспортируемото оборудване под налягане ще се извършват само от нотифицирани органи, т. е. от лица, получили разрешение от председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

Нищо ново, просто сега прегледите ще се извършват от едни наши хора, а не от вашите хора.

Има пари в проверките и се преразпределят интересите
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Аз го четох отгоре отгоре ,но разбрах,че когато отидеш на преглед ще проверяват и газовата.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Аз го четох отгоре отгоре ,но разбрах,че когато отидеш на преглед ще проверяват и газовата.
              Ами то значи става по-зле, мама му стара
              sigpic

Comment

Нищо подобно!
                Сваляш бутилката и изпарителя пък нека се заяждат
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Нищо подобно!
                  Хаха как пък да не тръгна да си разпарчетосвам колата, ти пък уби рибата
                  sigpic

Comment

Нищо подобно!
                    Когато зареждаш пак ще искат документ (паспорт) сигурно,а и колата има стикер за газ

Comment

Te и сега са в правото си да поискат паспорт.

Comment

Аз не виждам нищо лошо,прегледа струва 10 лв.и си караш спокойно ,че не ти тече газ от никъде

Comment

Аз също, макар че тук е 20лв.

А сега като започнат проверките от новите "нотифицирани органи" кристалната ми топка показва поне 50% увеличение в цената на прегледа.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Хаха как пък да не тръгна да си разпарчетосвам колата, ти пък уби рибата
                            Аз няма, защото стикер все ще намеря, н о си е опция.
                            На газостанцията няма резон , при който някой да ми търси паспорт.
                            Ако има, то той е незаконен.
                            На прегледите на кретените, дето не са могли да ги намърдат другаде и са ги турили на пожарните и газовите прегледи- изобщо не разчитам.
                            Бутилките сам съм си ги пробвал и съм сигурен в тях.
                            При толкова много горелки, газ-детекторите ни са такива, за които само могат да си мечтаят горепосочените дебили!
                            Ама всичко това няма никакъв смисъл, защото трябва да има глоби.
                            Да се пълни хазната, за да се плащат заплати на идиотите.
                            Изобщо имаш цигари-нямаш цигари ---все бой!

Comment

Аз няма, защото стикер все ще намеря, н о си е опция.
                              На газостанцията няма резон , при който някой да ми търси паспорт.
                              Ако има, то той е незаконен.
                              На прегледите на кретените, дето не са могли да ги намърдат другаде и са ги турили на пожарните и газовите прегледи- изобщо не разчитам.
                              Бутилките сам съм си ги пробвал и съм сигурен в тях.
                              При толкова много горелки, газ-детекторите ни са такива, за които само могат да си мечтаят горепосочените дебили!
                              Ама всичко това няма никакъв смисъл, защото трябва да има глоби.
                              Да се пълни хазната, за да се плащат заплати на идиотите.
                              Изобщо имаш цигари-нямаш цигари ---все бой!
                              мен са ми искали да им покажа стикера за проверка на бутилката иначе не зареждат.
                              тука теста за теч е 15-20лв и се извършва или с високотехнологична бутилка от минерална вода с пробита капачка и сапунена вода или газдетектор който не може да се задейства даже и цяла седмица да караш на боб и леща
                              както каза старата лисица - сега едни наши хора ще правят "проверки"
                              точка

Comment

Working...
                              X