Известие

Collapse
No announcement yet.

В командировка в Швейцария с лична карта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Един колега ходи и каза, че само с л.к. е минал. Това миналата седмица.

Успех

Comment

Еми това значи е нещо ново. До преди година не можеше ,може моята информация да е стара ,за което се извинявам ,ако съм подвел някого

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Aми аз миналата година октомври месец 2010 си влязох и си излязох от Швейцария само с лична карта.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Всеки път е различно. Точно преди година влязох в Швейцария с кола с немска регистрация и никой не ми поиска никакви документи.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
            Всеки път е различно. Точно преди година влязох в Швейцария с кола с немска регистрация и никой не ми поиска никакви документи.
            Ами ние бяхме с Петко и колата си беше с БГ регистрация.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Спред колега зависи от къде идваш. Пример, ако идваш от Германия (шенген) не проверявали. Абе честно казано нямам идея как стоят нещата, но на него не са му искали паспорт. Това със самолет от Мюнхен.

Comment

Aз 2009г. бях взел жената с мен на разходка и само с лична карта, защото тя няма червен паспорт си влезнахме в Щвеицария с БГ камион, дори ни правиха пълна проверка на границата! Но за документите никой никакви проблеми не ни направи! Много пъти съм ходил в Швеицария и никога не са ми искали червен паспорт, винаги само с ЛК минавам!
                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Пътувай си спокойно с лична карта колега , имам много познати които са посещавали Швейцария само с л.к. но ако имаш притеснения все още влез в саита на посолството .

Comment

Working...
                  X