Известие

Collapse
No announcement yet.

неделя от 12:30 по Нова телевизия -8C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• неделя от 12:30 по Нова телевизия -8C

стига да имате желание и свободно време,
    гледаите за сал0на на н0вата 8C
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Ши по4акаме до неделя
    Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
    Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
    Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
    Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Аз гледах "8С" в Париж (по "AB Moteurs", ако не се лъжа) и не ми хареса много, в смисъл такъв - да, изглежда умопомрачително и има невероятни характеристики, ОБАЧЕ всичко е заимствано от спортистите Ферари и Мазерати, даже на волана само са му сменили емблемата
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Аз гледах "8С" в Париж (по "AB Moteurs", ако не се лъжа) и не ми хареса много, в смисъл такъв - да, изглежда умопомрачително и има невероятни характеристики, ОБАЧЕ всичко е заимствано от спортистите Ферари и Мазерати, даже на волана само са му сменили емблемата
        еЕееЕее... за визията както винаги...АЛФА няма равна.
        За п0реден път г0 и д0казаха.Т0 няма лош0 в "заимстванет0"0т Ферари и Мазерати.
        "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
          Първоначално публикувано от Kuku
          еЕееЕее... за визията както винаги...АЛФА няма равна.
          За п0реден път г0 и д0казаха.Т0 няма лош0 в "заимстванет0"0т Ферари и Мазерати.
          На живо изглежда много по-добре , по телевизията и на снимки седи малко като макет (поне за мен) но като я разгледаш от близо направо няма равна
          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

п0 това което разказваш... разбирам ,че....
            явн0 си я видqл НА ЖИВ0

Н0 се пак.. да не забравите да ГЛЕДАТЕ...
            мно0о0о ми хареса...
            А новото(бъдещ0) от VW е... кат0 някаква жаба,а след сравнениет0 им с... голф.. пр0сто изгубих желание и интерес да гледам
            а визията му... нещо ми... "мяза" в предницата на Брера,н0... може да да греша .

Comment

Working...
            X