Здравейте на всички,пиша просто защото някак си преливам от радост.Та както някъде преди писах из форума,че съм голям фен на боксеровите двигатели(за мен други не съществуват) и тъй като Алфа Ромео за огромно мое съжаление не правят вече коли с въпросния двигател,от вчера съм горд собственик на Субару Легаси с 2,5л боксеров двигател 156 к.с. 4х4 2002 г.
.Снимки скоро,просто сега се ревизира.
Не ме нападайте,уважавам си много марката Алфа Ромео,няма и да я продавам моята алфичка,обичам си я,но макар и перфектната подръжка си остарява, а и ми трябва по-голям автомобил(Ланчиата от подписа толкова допадна на баща ми,че от месеци не мога да се докопам до нея
) и поради тази причини се сдобих със Субару.Първите ми впечатления от автомобила са страхотни,но ми липсва зверският изнервен и див звук на боксера от Алфата,Субаруто е доста по-тихо.
Желая ви всичко хубаво и весело посрещане на празниците

Не ме нападайте,уважавам си много марката Алфа Ромео,няма и да я продавам моята алфичка,обичам си я,но макар и перфектната подръжка си остарява, а и ми трябва по-голям автомобил(Ланчиата от подписа толкова допадна на баща ми,че от месеци не мога да се докопам до нея

Желая ви всичко хубаво и весело посрещане на празниците

Comment