Известие

Collapse
No announcement yet.

e-mail от alfista#abv.bg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• e-mail от alfista#abv.bg

Днес си отварям пощата която съм написъл в профила си
    във форума, и виждам писмо от alfista#abv.bg с някъкъв прикачен файл
    (mesage.zip) и познайте каво?

Внимавайте!

По принцип message.zip си е доста съмнителен атачмънт. Въобще с подобни атачмънти със .зип разширение трябва да се внимава
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Няма да се притесняваш, аз съм получавал такива съобщения колкото си искаш , не си мисли че някой би ти пратил вирус, просто е некъв бъг, ама нека по-грамотните да обяснят.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
      Fiat Bravo 1.6 1997
      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

и аз съм получавал такива ....даже оня нациста (м-жет) си беше помислил че Насо му е пращал нарочно и па беше почнал да се хвали къв е баровец
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Явно някои иска да ти хак-не пц-то на мене ми го беха хак-на ли и постоянно тоя си играеше и ми спираше интернет-а и ми излизат некфи простотии че има грешка с SVChost или нещо от сорта ама аз си включих firewall-лите и накарах един приятел да ми махне тез простотии и ся съм на 6 . Големи дебили са тея хакерите
          Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
          Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
          Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Споко не е ясно от кой е пощата Такива неща се случват ежечасово Аз моем да ви пратим вирус и бомбена заплаха от меила на първанов ако щете
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз днес имам мейл (на пощата посочена във форима с два прикачени файла (gif и zip) ot изпращач bobi_33@abv.bg
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тия, дето получават такива мейли, да фанат да нашляпат на админа си задника с лозови пръчки...
                Както каза Бобо, никъв проблем не е да пратиш на някого вирус от къвто си искаш мейл, само дето е безкрайно елементарно да се установи, че изпращачът всъщност е друг. Не знам дали въобще вече има в природата мейлсървър, който да не прави тази проверка...
                Иначе е пълно с вируси, които преглеждат адресбука на заразения компютър и разпращат мейли на принципа "всеки към всеки" - достатъчно е двама души да са в адресбука на някаква си трета заразена машина, за да получи единият мейл с вирус от другия.
                А па най-селския частен случай е, когато от мейлсървъра на мастита институция получавам служебен мейл, че съм им пратил вирус - без значение, че вирусът най-малкото е пратен от IP, нямащо нищо общо с това на моя мейлсървър (то май такъв беше и случаят с M-JET де...)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  И аз днес имам мейл (на пощата посочена във форима с два прикачени файла (gif и zip) ot изпращач bobi_33@abv.bg
                  Аз напоследък често получавам имайли от пощата на Боби33 некой си прави гавра м..ка му па и даже единия май го отварях
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

за мен най-странното беше, когато полу4их меил с атта4. от собствения си адрес!!!! явно беше вирус, защото в деня в които беше изпратен не си бях пращтала мейли естествено веднага го дел-нах, без да го отварям.... с други думи в Матрицата всичко е възможно.....
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Четете какво ви е написал BASS

А на който му е интересно как стават тези магариики да пусне в гуугъл следния стринг:

email adress spoofing
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Re: e-mail от alfista#abv.bg

Първоначално публикувано от umax
                        Днес си отварям пощата която съм написъл в профила си
                        във форума, и виждам писмо от alfista#abv.bg с някъкъв прикачен файл
                        (mesage.zip) и познайте каво?

Внимавайте!
                        Определено не съм аз! Аз също напоследък получавам разни такива прикрепени файлове с мейл свързан с Алфа Ромео ,но немога да разбера как така може да се получава писмо от чужда поща,без никой друг да е влизал в нея
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                        X