Известие

Collapse
No announcement yet.

цена на джанти 15" ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• цена на джанти 15" ?

някой може ли да ми каже горе долу каква е цената на оригиналните джанти на алфарнякой продава ли 15?някой продава ли турбо за 145 1,4 Boxer!!!

s gumi

Comment

Колега дай снимка на джантите за да се добие представа за какво става дума и за кво турбо,кви пет лева говориш
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

izkam da si sloja turbo za6toto 1.3 ne varvi kato horata;i 4ip;nqmam snimka,tiq s kragovete,mai sa kato tvoite,zne6 li kakva im e cenata

Comment

Виж са:
          1.Пиши не кирилица-задължително е
          2.Ти имаш ли представа как въобще се турбинира кола и колко време труд и най-вече финанси изисква това
          3.Моите джанти нямат нищо общо с тези като на алфарнякой
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

бре тея модератори много строги бре

Comment

добре,знам че изисква много труд и средства,ама съм готов на всичко,дайте съвет къде да сложа чип

Comment

Първоначално публикувано от niki_22
                добре,знам че изисква много труд и средства,ама съм готов на всичко,дайте съвет къде да сложа чип
                Под много - се разбира доста - по добре продай твоята - добави 4 хиляди(толкова ще ти излезе , ако не и повече) и си вземи по - силна алфа
                Вариянт две е направо да си купиш по мощен двигател и да го монтираш. Щото за турбото не е само турбината има още много разходи - за турбопътища, за маслени радятори , кулери и най-важното и сложно - електрониката която ще управлява процесите - първо не знам кой може да се справи с боксерово турбиниране на Алфа - освен това (зависи колко ще я надуеш трябва да сменяш и малко вътрешности на двигателя, а и да не сменяш трябва да го отвориш и да му направиш пълна ревизия преди турбото и още ред глупости за които няма да се сетя - щото не съм ги правил, а само съм се интересувал за тея неща
                Успех
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X