Известие

Collapse
No announcement yet.

Телевизор с харатер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Телевизор с харатер

Пуу, след 4 часа заминаваме за вилата с приятели . Имам един грундиг ,който стоеше в кухнята ,но сега забелязах ,че като се пусне няма проблеми и след 10 минути работа картината чезне и остава само звука. Тъп въпрос ,тъпа тема ,извинявам се предварително . Идеята ми е да го взема с мен ,щото на вилата нямам телевизор ,а и тоя си има изход и вход за пц , та дали повредата е малка и има ли смисъл да го отваря и погледна ,или да не го взимам въобще и след празниците в кофата ?Ако има някой знаещ ,да изкаже мнение
    П.П. Сега му бих един зверски тупаник отгоре и се оправи.
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 13:51.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Вероятно е студена спойка , но ще е трудно да я откриеш за времето с което разполагаш , та съветвай го като се сдуха , а като имаш повече време се позанимавай!
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Така биех едно старо Велико Търново преди години в нас.На него звука му се губеше,така със съветване работи години.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Доста бъгава работа - ако съм на твое място ще си направя кефа да го хвърля някъде от високо и безопастно място.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

земи си един портативен ЮНОСТ и айде кеф

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Доста бъгава работа - ако съм на твое място ще си направя кефа да го хвърля някъде от високо и безопастно място.
            хаха, ако знаеш само как гръмна снощи пред нас в кофата за боклук.... ,ама сега ми е малко жал ,над 10 години си го мъкнех с мен тоя кофтор на ляво на дясно

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
            X