Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

баси не баси ама прати немски пилоти да защитават София нали и на Мусолини помага и не остави съюзниците си удържа си на думата и не еобирал влакове а в 1ва та световна е с орден за храброст бил се е давал е свързка там дето другите не могат и с картечница са го стрелели и затвори и пак не се отказва да възроди една нация сметай колко е спъван всячески и озлобен,просто е видял че става с сила и е било време за действие,и е верно пич германската армия е минала на парад няма изнасилени жени няма ограбени домове не е страдало мирното население,яз Искър се крие ама е дело замисъла и плана на нациски инжинер ама нема ти акжат комунягите срамно е те са лоши..и ескалаторите на ЦУМ са дело на наци файтър живее в България няма право да се върне в Германия,от тая страна исторически погледнато сме имали само помощ винаги да не говоря че и електромедицинската апаратура по болниците на Сименс е подарък от Германия,просто нямаме право да ги обвиняваме в нищо не са ни засегнали,по скоро СССР ни поспъна с години наред.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Не си прав, той е издигнал народа си, нахранил го е, и после го е хвърлил в касапницата на сигурна смърт.
      Още ги е срам немците от тези чудни години на просперитет.
      А, ми ще ги е срам хората, защото те не са искали тази война, която в крайна сметка е довела разруха и в тяхната страна.
      Единственото положително за гермаците от войната е, че са развили технологии, но и те са окрадени от победителите във войната и най-вече американците.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        баси не баси ама прати немски пилоти да защитават София нали и на Мусолини помага и не остави съюзниците си удържа си на думата и не еобирал влакове а в 1ва та световна е с орден за храброст бил се е давал е свързка там дето другите не могат и с картечница са го стрелели и затвори и пак не се отказва да възроди една нация сметай колко е спъван всячески и озлобен,просто е видял че става с сила и е било време за действие,и е верно пич германската армия е минала на парад няма изнасилени жени няма ограбени домове не е страдало мирното население,яз Искър се крие ама е дело замисъла и плана на нациски инжинер ама нема ти акжат комунягите срамно е те са лоши..и ескалаторите на ЦУМ са дело на наци файтър живее в България няма право да се върне в Германия,от тая страна исторически погледнато сме имали само помощ винаги да не говоря че и електромедицинската апаратура по болниците на Сименс е подарък от Германия,просто нямаме право да ги обвиняваме в нищо не са ни засегнали,по скоро СССР ни поспъна с години наред.
        За теб всичко немско е нацистко.
        Интересна логика.
        Винаги по време на война има пикове в техническото развитие.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Каио не е цикон а е Циклон бе ик фарбениндустри Сталин е ясен никой не му се кефи освен дребнавите комплексари,счупи всичко изкара селяните да работят в заводи изби мозъците и изтрепа една камара народ той си е мутра влакови обири това онова и айде на власт,Хитлер си въздигна собстеният народ който беше мачкан след 1 вата световна,имат възход,1937 имаш камион Мерцедес с дизелов двигател,ражда се WV костенурката ,отлични винтили за кранове,сейфове,дрехи,оптика,часовници,военни стоки ясно,шоколади дори да е смешно но не вярвам на някой в СССР да му е бил смешен шоколада,страхотно техническо развитие и прогрес за 0 години в всички области дори медицина,правили са си Олимпиади спорт и какво ли не,оставили са интелекцията и титлите не са избили благородниците,сметай от 30 януари 1933 до 1939 за какво кратко време се премахва инфлацията спекулата и безработицата от опоскана страна и страдащи хора,просто хората са го подкрепили повярвали са му не са еврейите да дават пари дето се спряга еврейте са стиснати те не дават пари трябва да ги щавиш той ги е ощавил....
          Изял съм едно Л,нали жената не ми дава да отварям хладилнико та съм умрел от глад
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

За теб всичко немско е нацистко.
            Интересна логика.
            Винаги по време на война има пикове в техническото развитие.
            готин пак не внимаваш и ще се порицаваме вече,казвам нацисти защото са били такива освен германци били с апреданни и са ходили с униформи и чети какво съм писал за техническото развитие от 1933 до 1939 съм писал я се сети кога почва войната? не съм писал 1939-1945...егати...ей Гошко темерел....

Comment

готин пак не внимаваш и ще се порицаваме вече,казвам нацисти защото са били такива освен германци били с апреданни и са ходили с униформи и чети какво съм писал за техническото развитие от 1933 до 1939 съм писал я се сети кога почва войната? не съм писал 1939-1945...егати...ей Гошко темерел....
              "Готин" ..............туй пък защо.
              Прав си, но едно технологично развитие не означава, че народът бил нахранен.
              Те и руснаците първи литнаха в космоса, ама народа караше запорожки.
              Тоталитарните режими са такива. Имат само едно предимство и то е ниската престъпност.
              Рано или късно се сриват и Британците пак са на върха.
              Радвам се, че четвъртият райх се формира без сила. Всички виждаме кой ръководи сега ЕС.
              К.М.

Comment

щото си готин би или хетеро няма значение,я ми кажи технологичен капацитет като теб знае ли кой в Европа е стройл първата магистрала?

Comment

щото си готин би или хетеро няма значение,я ми кажи технологичен капацитет като теб знае ли кой в Европа е стройл първата магистрала?
                  Аз съм хетеро, ама ти забрави да напишеш "хомо".
                  А първото метро, знаеш ли къде е пуснато?
                  К.М.

Comment

Ако искаш да кажеш нещо по темата го напиши - не се прави на загадъчен.
                    sigpic

Comment

Радвам се, че четвъртият райх се формира без сила. Всички виждаме кой ръководи сега ЕС.
                      Та я ни кажи на нас непросветените,кой ръководи ЕС?
                      А това,че четвъртият райх се формира без сила трябва и малко да те притеснява........

Comment

Аз съм хетеро, ама ти забрави да напишеш "хомо".
                        А първото метро, знаеш ли къде е пуснато?
                        кажи какво те питам стига си ровил по нета за помощ от публиката,знам първото метро е пуснато от миньорите който са били под земята на смяна едни се возят другите бутат,Англия.

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Ако искаш да кажеш нещо по темата го напиши - не се прави на загадъчен.
                        що колега тука не сме прозрачни като в ЕН дъге

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          А това,че четвъртият райх се формира без сила трябва и малко да те притеснява........
                          Защо трябва да те притеснява - това са практичност, дисциплина и спазване на установени правила.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Защо трябва да те притеснява - това са практичност, дисциплина и спазване на установени правила.
                            Ем уж на аватара имаш голем нос па па не виждш дълеко......

Comment

Сусиииии къде ти е винеткатаааааа стига ровииии няма го там....дай бележника за "обща култура" ти сложим още една 2 ка тва на къс пас ако те хване човек без компютър до тебе ще те разпука,прав беше Боби че си тролещо тролче...

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

не види он оно са а слела мЪгла тама при них дъге

Comment

Дай сега нещо мъдро, че на мен големия нос ми пречи да виждам по-далеко от него.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X