Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Имат право да живеят там. Заслужиха си го, а и това са го решили британците, да не говорим, че много време преди това са си изкупили и земята хората. Нищо даром не са взели.

И ние имаме право на Северна Гърция,Македония и Румъния,ама на нас не ни ги дават.....
    А те британците и хамериканците ей тъка от състрадание решиха така.После нямало конспирация.......
    А що не се заселиха в Мадагаскар,нали там им предлагаха???
    Сусе ти да не общуваш много с Леа Коен бате???
    Щот тя иска и на нас да ни препише Холокоста.......
    Изкупили са част от земята......,с парите къде им взема Хитлер

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Успокой се.
    Атомната бомба си е атомна бомба. Това е бил единствения начин да бъдат прекършени японците, трудно е да се воюва срещу армия от камикадзета.
    Най-малко 400 000 убити, 500 000 ранени и 9 000 000 бездомни и множество обречени оцеляли и всичко това за 2 дена не е геноцид,така ли да разбирам?
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      И ние имаме право на Северна Гърция,Македония и Румъния,ама на нас не ни ги дават.....
      А те британците и хамериканците ей тъка от състрадание решиха така.После нямало конспирация.......
      А що не се заселиха в Мадагаскар,нали там им предлагаха???
      Сусе ти да не общуваш много с Леа Коен бате???
      Щот тя иска и на нас да ни препише Холокоста.......
      Изкупили са част от земята......,с парите къде им взема Хитлер

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

Най-малко 400 000 убити, 500 000 ранени и 9 000 000 бездомни и множество обречени оцеляли и всичко това за 2 дена не е геноцид,така ли да разбирам?
      Еми винаги заемаме грешната страна. Явно не сме достатъчно далновидни. Факт е, че направиха рай от тези пясъци. Има какво да се научи от тях.
      Черно петно са депортираните евреи от беломорска тракия.
      Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
      Данните са преувеличени.
      Геноцид е когато имаш за доктрина унищожение по-расов, религиозен или друг генетичен или културен белег.
      Атомните бомби слагат край на най-ужасната война, НЕ-започната от САЩ.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        кой основа и измисли комунизма едно от най големите лъжи и страдания за хората а?
        А и не само комунизма.....всъщност границата между сощиализма-комунизма и националсоциализма е много тънка.........

Comment

А и не само комунизма.....всъщност границата между сощиализма-комунизма и националсоциализма е много тънка.........
          Тънка е за малознаещите.
          То за повечето хора всички иглолистни са борчета, ама не е така, ако поназнайваш.
          К.М.

Comment

Еми винаги заемаме грешната страна. Явно не сме достатъчно далновидни. Факт е, че направиха рай от тези пясъци. Има какво да се научи от тях.
            Черно петно са депортираните евреи от беломорска тракия.
            Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
            Данните са преувеличени.
            Геноцид е когато имаш за доктрина унищожение по-расов, религиозен или друг генетичен или културен белег.
            Атомните бомби слагат край на най-ужасната война, НЕ-започната от САЩ.
            Сусе,знам каквое е геноцид,не ми се обяснявай,а аз ти казах,че геноцид в този смисъл на думата не е имало,поради простата причина,не всичките евреи са били семити,юдеи и не са принадлежали към една раса.......,провери си в уроците за евреите в Европа а и световно,колко вида има и дали всички са от семитски произход и дали принадллежат към една и съща раса.

,,Атомните бомби слагат край на най-ужасната война, НЕ-започната от САЩ"-искаш да ми кажеш,че всичките съюзници се справят с Германия и нейните съюзници и само с Жмичките не могат да се справят???Атомната бомба си е чист експеримент за мен

Comment

Сусе,знам каквое е геноцид,не ми се обяснявай,а аз ти казах,че геноцид в този смисъл на думата не е имало,поради простата причина,не всичките евреи са били семити,юдеи и не са принадлежали към една раса.......,провери си в уроците за евреите в Европа а и световно,колко вида има и дали всички са от семитски произход и дали принадллежат към една и съща раса.

,,Атомните бомби слагат край на най-ужасната война, НЕ-започната от САЩ"-искаш да ми кажеш,че всичките съюзници се справят с Германия и нейните съюзници и само с Жмичките не могат да се справят???Атомната бомба си е чист експеримент за мен
              Тежестта на битката с Япония пада изцяло върху САЩ.
              Войната започва да дава наченки за безкрайност. Японците показват, че има два варианта за тях, капитулация или смърт. Това е народопсихология и култура при тях.
              Това горе за геноцида е смешно, дето го пишеш. Аз убих прасето, ама то не е прасе щот не грухти.
              Айде стига, над 80 % изповядват юдеизма. Да не говорим, че понятия като народност, националност, раса и т.н са ужасно разтегливи.
              К.М.

Comment

Това горе за геноцида е смешно, дето го пишеш. Аз убих прасето, ама то не е прасе щот не грухти.
                Айде стига, над 80 % изповядват юдеизма. Да не говорим, че понятия като народност, националност, раса и т.н са ужасно разтегливи.
                какато и понятия,като геноцид,расизъм,национализъм,холкост.........
                а по-голямата част от евреите в Източна-Средна и частично Западна Европа и по-точно в Германия са не от юдейски а от хазарски произход....,единственото общо с юдеите е изповядването на юдеизма...,те за това повечето от иврит си немат и понятие,чак кат идат в Израел го учат.

Comment

какато и понятия,като геноцид,расизъм,национализъм,холкост.........
                  а по-голямата част от евреите в Източна-Средна и частично Западна Европа и по-точно в Германия са не от юдейски а от хазарски произход....,единственото общо с юдеите е изповядването на юдеизма...,те за това повечето от иврит си немат и понятие,чак кат идат в Израел го учат.
                  Именно, религиозните групи влизат в понятието холокост. Дори ти го написа "Аха,и тия документи се са оригинали???Геноцид е масово,целенасочено избиване на един народ,нация,етнос,религиозна група..."

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

Чакам да ми нахвърляш "тънката граница" между комунизъм и националсоциализъм, за да ти я удебеля малко.
                  К.М.

Comment

Именно, религиозните групи влизат в понятието холокост. Дори ти го написа "Аха,и тия документи се са оригинали???Геноцид е масово,целенасочено избиване на един народ,нация,етнос,религиозна група..."
                    Да ама много от тези хазарски евреи и а и от другита,по време оно на ВСВ вече от неколко поколения са били я католици я протестанти...........,така че отпада геноцида и на религиозна основа,а и спорде самите юдеи щом не е от майка еврейка не е евреин.......самите евреи само семитите броят за евреи,от там идва и думата за антиеврейски,о-антисемитизъм.

Comment

• Суска и аз щи го удебеля и думата е-фашизъм първородното идва от милата ни Италия както винаги и общтата ти култура идва само от нета кой какво ти напише и това е,Германия копира всичко което Мусолини прави в Италия по негов образец и първата магистрала е строена от и по времето на Мусолини видях че не знаеш и този отговор.
                      Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:10.

Comment

Да ама много от тези хазарски евреи и а и от другита,по време оно на ВСВ вече от неколко поколения са били я католици я протестанти...........,така че отпада геноцида и на религиозна основа,а и спорде самите юдеи щом не е от майка еврейка не е евреин.......самите евреи само семитите броят за евреи,от там идва и думата за антиеврейски,о-антисемитизъм.
                        Това как се определят сами жертвите няма никакво значение. Общоприетите критерии са ясни и според тях това е религиозна група изповядваща юдеизъм.
                        Както искаш го наричай, за мен това си е холокост. Мога да го нарека и геноцид. Преследван е произход, генетичен материал, биологичен произход, при това много назад във времето. Това е истината. Целта е била доминантна роля на някакаква измислен арийска раса, чието съществуване пък лично за мен е смешно.
                        Ферми за деца е имало там, Кайо. Деца без бащи и майки, генетично селектирани деца, еднакви по-външни белези, това е налудничаво, не мислиш ли?

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        Суска и аз щи го удебеля и думата е-фашизъм първородното идва от милата ни Италия както винаги и общтата ти култура идва само от нета кой какво ти напише и това е,Германия копира всичко което Мусолини прави в Италия по негов образец и първата амгистрала е строена от и по времето на Мусолини видях че не знаеш и този отговор.
                        Бате мноу си зле. Наистина. Вземи си изпитите и пак заповядай. Излишно е да се опитваш да ме дразниш, защото при мен няма да ти върже.
                        Никъде не споменах фашизъм, попитах Кайо за националсоциализма и Комунизма, но заради теб мога да добавя и Фашизма.
                        Стига с този нет, че като те чета и разбирам, че ти и него не можеш да ползваш.
                        Кажи ми нещо за фашизма? Остави, няма смисъл.
                        К.М.

Comment

• Суска явно човек трябва да те преправя всеки пост да не будиш подозрение в колегите си айде смях будиш редовно с постовете си,така наречената арийска раса дето ти е смешно и фермите за деца не са експерименти а начин на поведение на възпитание и на мислене -колеж за германици,къде видя еднакви по външни белези деца?къде го прочете това?това да не са ти близнаци бе Сусиииии...ти си чел нещо брат за овцата Доли и го метна тука на бързо,са да ти обясним нещо набързо ако се сблъскаш в друг форум с такива писания да си подготвен,
                          различните хора са силни и слаби като психика някой като тяло като тяло като визия и тн...опитите са правени да се извлече гени от...инвалиди и недъгави хора хора с увреждания слепи глухи хора защото техните клетки са по-здрави волята им за живот е по-голяма психиката им е по силна,природата дава но и взима,този който има физическа сила е лишен от умствен процес лошо зрение болни бъбреци и тн,малките дребни хора са зли и комплексирани и тн..то е като с кучетата помярите виж как оцеляват,и преди да ми кажеш е виж сега че германците са руси с сини очи ти казвам че когато влиза Червената армия в Берлин имаш 2 милионна изнасилени германки...не се знае колко са правили аборт от тях.

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Фашизъм Суска и ти си го изпитал на гърба си-бившите модове по зле от фашистите бяха.

Comment

• Е това са се арийски войни на Вермахта,плод на амбициите на Германия за заличаването на другите раси и германската религиозна нетърпимост.....
                            Attached Files

Comment

• Суска имам предложение за теб,кажи на охраната долу на вратата никой да не те безпокой извади си от сейфа Магнума дето писа в предишните ти постове насочи го към главицата си и си затвори очите,убеден съм че като си пръснеш мозъка зад теб ще остане съвсем чистичко
                              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:38.

Comment

Е това са се арийски войни на Вермахта,плод на амбициите на Германия за заличаването на другите раси и германската религиозна нетърпимост.....
                                Ти пак не разбираш!
                                Върховенството на измислената арийска раса е възможно само при липса на евреи! Това е толкова просто.
                                Какво ми наслага тези снимки. Разбира се, че при една война се използват всички възможни сили. С това нищо не показваш, освен, че холокоста е бил насочен основно към евреите. Обърка се.

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                Суска явно човек трябва да те преправя всеки пост да не будиш подозрение в колегите си айде смях будиш редовно с постовете си,така наречената арийска раса дето ти е смешно и фермите за деца не са експерименти а начин на поведение на възпитание и на мислене -колеж за германици,къде видя еднакви по външни белези деца?къде го прочете това?това да не са ти близнаци бе Сусиииии...ти си чел нещо брат за овцата Доли и го метна тука на бързо,са да ти обясним нещо набързо ако се сблъскаш в друг форум с такива писания да си подготвен,
                                различните хора са силни и слаби като психика някой като тяло като тяло като визия и тн...опитите са правени да се извлече гени от...инвалиди и недъгави хора хора с увреждания слепи глухи хора защото техните клетки са по-здрави волята им за живот е по-голяма психиката им е по силна,природата дава но и взима,този който има физическа сила е лишен от умствен процес лошо зрение болни бъбреци и тн,малките дребни хора са зли и комплексирани и тн..то е като с кучетата помярите виж как оцеляват,и преди да ми кажеш е виж сега че германците са руси с сини очи ти казвам че когато влиза Червената армия в Берлин имаш 2 милионна изнасилени германки...не се знае колко са правили аборт от тях.

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Фашизъм Суска и ти си го изпитал на гърба си-бившите модове по зле от фашистите бяха.
                                Всичко, което си написал е вярно, но е далеч от моите разбирания за нормално общество. Експериментите с хора някак си не ги приемам нормално. Избирани са конкретни индивиди от женски пол, които са осеменявани изкуствено като прасета и после са се раждали арийчетата. Кое от кое по- бозаво русо.
                                Светът е прекрасен, защото е пъстър и многообразен.
                                Всичко останало са болни амбиции.

Да добавая за Кайовите снимки само. Не знам дали знаеш, но за да се запишеш в работническата......партия е трябвало да предоставиш документ за произход.
                                Тия снимки сигурно са от Африка. Кайчо, излагаш се брат. Мани го рибарчето, на него му отива.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X