If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
"не може да има човешко щастие, ако за постигането му е пролята и една капка човешка кръв" - Достоевски.
Стана ракиено време. Давай да се оттеглим в блатото, тук достатъчно раздвижихме .
Можеш да си вземеш и камънИЕте, дет им се кланяш.
Така и не разбрах, защо не ми написа, че в Бухенвалд са умирали по около 300 души дневно от тиф и е нямало как да не бъдат кремирани и, че циклон Б отделя циановодород след 4-5 часа на атмосферен въздух. Абе слабак си, ама си упорит.
Но Ванзейската конференция си е безпорен факт, две мнения няма тук, ясно е и защо са се събирали там. Документите са си истински, но има малко двузначно съдържание.
Има и едни четири фалшиви снимки, най -ме кефи онази с Хитлер дето се хили стъпил на купища мъртви тела.
Кайчо, за елита не си прав, спасените БГ евреи са били все образовани, кой банкер, кой доктор........, а е било предвидено да пълнят вагоните с тях.
А защо да ти пиша неща,които много добре ги знаеш,и съм сигурен,че ги знаеш...........за Циклон Б си те попитах,при какви условия,количества и време действа.....
Ако върнеш назад страничките ще го видиш филмчето... на руски и на български...
Мерси, ма нямах нерви да ровя толкоз - надявам се все пак да са го изгледали спорещите тук, за да има върху какво да спорят наистина
Първоначално публикувано от kaio156
А защо да ти пиша неща,които много добре ги знаеш,и съм сигурен,че ги знаеш...........за Циклон Б си те попитах,при какви условия,количества и време действа
В нета има достатъчно документирани опити за въздействието на Циклон Б върху хора - и никой от тях не доказва, че веществото е смъртоносно в дозите, цитирани в псевдо-документите по холокоста (където естествено дозите са завишени многократно...).
А и след като самите евреи вече се отказват от съществуването на този "процес", защо точно ние ще продължаваме да твърдим, че холкост е имало ???
Чудовища са всички и е смешно да оневинявате Хитлер, защото той с болния си мозък започна тази война.
По тоя повод май повечето тук трябва да се заинтересувате от книгата "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов (псевдоним на бившия съветски военен разузнавач Владимир Резун...). Има ужасяващо много факти там относно как се е готвил Сталин за война, и как Хитлер - и тогава ще си обясните защо при целия този огромен запас от хора и техника, СССР губят битките тотално и навсякъде в първия етап на войната... Ако нямате време и нерви за четене, ще ви дам жокер - другаря Сталин НИКОГА не се е готвил за отбранителна война !!!
Историята е пренаписвана според уклона на победителите - без значение на последствията от това... Ако ще и до края на света да спорите, истината е една, и тя си остава някъде там, свита в изтормозените умове на малцината оцелели - достатъчно наплашени и изтормозени, за да станат смело и да кажат какво всъщност е било. А тези, които се осмеляват - бързо изчезват от погледа ни ...
Мир на душите на всички участвали и страдали в това безумие !!!
Тва вероятно е щото требе да се логнеш, не знам дали не е и проблема ако си извън БГ-то ...
Мерси, ма нямах нерви да ровя толкоз - надявам се все пак да са го изгледали спорещите тук, за да има върху какво да спорят наистина
В нета има достатъчно документирани опити за въздействието на Циклон Б върху хора - и никой от тях не доказва, че веществото е смъртоносно в дозите, цитирани в псевдо-документите по холокоста (където естествено дозите са завишени многократно...).
А и след като самите евреи вече се отказват от съществуването на този "процес", защо точно ние ще продължаваме да твърдим, че холкост е имало ???
По тоя повод май повечето тук трябва да се заинтересувате от книгата "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов (псевдоним на бившия съветски военен разузнавач Владимир Резун...). Има ужасяващо много факти там относно как се е готвил Сталин за война, и как Хитлер - и тогава ще си обясните защо при целия този огромен запас от хора и техника, СССР губят битките тотално и навсякъде в първия етап на войната... Ако нямате време и нерви за четене, ще ви дам жокер - другаря Сталин НИКОГА не се е готвил за отбранителна война !!!
Историята е пренаписвана според уклона на победителите - без значение на последствията от това... Ако ще и до края на света да спорите, истината е една, и тя си остава някъде там, свита в изтормозените умове на малцината оцелели - достатъчно наплашени и изтормозени, за да станат смело и да кажат какво всъщност е било. А тези, които се осмеляват - бързо изчезват от погледа ни ...
Холокост е имало, но е преувеличен.
Суворов е американско леке, разведка, не ми е интересен и пише пълни глупости.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ако ще и до края на света да спорите, истината е една, и тя си остава някъде там, свита в изтормозените умове на малцината оцелели - достатъчно наплашени и изтормозени, за да станат смело и да кажат какво всъщност е било. А тези, които се осмеляват - бързо изчезват от погледа ни ...
Тук си много прав!Проблемът е,че са наплашени,изтормозени и изчезват не от нацитата.........па на мен нека ми се привиждат конспирации........
Мир на душите им.
отрядите на Ерих Ерера...само еврейн може 60 години след войната да разкарва старци на 90 години склерозирали да ги отвлича и да ги съди за младостта им и за неща от миналият век при условие че са победени и плащат за войната,е тва нормално ли е?ние да търсиме турците през 1930 да ги съдиме да ги бесиме?
Всеки може да си извърта всичко както си иска, но фактите и датите сами по себе си говорят кой, кога и какво е направил.
Ако оспорваш истинността на астрономическото време е друг въпрос.
Всеки може да си извърта всичко както си иска, но фактите и датите сами по себе си говорят кой, кога и какво е направил.
Ако оспорваш истинността на астрономическото време е друг въпрос.
Кои факти бе Олди????Факта за цветнокожите SS Команди знаеш ли го???Факта за SS-British Free Corps знаеш ли го???Е,чети по-горе има и факти,които никой не може да ги отрече,ама за теб факт е май само това де са ти го набили едно време даскалите и партията у главата.
Факти се и измислят,факти се и скриват.....това е факт!!!!!
Това за чистата арийска нация е твърде наивно... Ако някой си направи труда да прочете "Моята борба" едва ли ще го твърди. За арийците беше писал Кайо в темата за лъжите в българската история. Ще припомня, че са били съседи на българите в Азия. За други германски племена бях постнал един линк за хуните, там пише достатъчно. Всеизвестна е слабоста на Хитлер към историята... Напъните за чистата арийска нация са измишльотина на победителите.
Интересно, след този страшен холокост в Европа, от къде се появиха 6 млн. евреи да основат през 1948 г. Израел ?
Кои факти бе Олди????Факта за цветнокожите SS Команди знаеш ли го???Факта за SS-British Free Corps знаеш ли го???Е,чети по-горе има и факти,които никой не може да ги отрече,ама за теб факт е май само това де са ти го набили едно време даскалите и партията у главата.
Факти се и измислят,факти се и скриват.....това е факт!!!!!
А, ми има един момент, когато от много четене се забравят основните понятията, а те са много прости.
Кайчо, дръж се адекватно. Не налагай агресивно тезите си, показах ти редица доказателства, че холокост е имало.
Ти пускаш един афро сс, при това не на територията на Германия и очакваш всички да ахнат с възторг, какво доказателство си извадил. Да не говорим, че това с нищо не доказва, че холокост не е имало.
Аз ти показах писмени свидетелства, реално проведени тайни срещи, на които едва ли е имало афрота или евреи.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Кайчо, дръж се адекватно. Не налагай агресивно тезите си, показах ти редица доказателства, че холокост е имало.
Ти пускаш един афро сс, при това не на територията на Германия и очакваш всички да ахнат с възторг, какво доказателство си извадил. Да не говорим, че това с нищо не доказва, че холокост не е имало.
Аз ти показах писмени свидетелства, реално проведени тайни срещи, на които едва ли е имало афрота или евреи.
Стига тупа от нафталина разни стари идеи... събуди се ! Във века на комуникациите живееш ! Информация колкото щеш... вземи прочети.
Аха и кат не искаш мира на ти секира,почнах да вдевам...
Е, ми да - прави нещо градивно в общността която си и каквото стане, като в същото време се уважаваш с хората и народите около себе си, но не забравяй откъде си произлезъл.
Comment