Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Кайчо, дръж се адекватно. Не налагай агресивно тезите си, показах ти редица доказателства, че холокост е имало.
    Ти пускаш един афро сс, при това не на територията на Германия и очакваш всички да ахнат с възторг, какво доказателство си извадил. Да не говорим, че това с нищо не доказва, че холокост не е имало.
    Аз ти показах писмени свидетелства, реално проведени тайни срещи, на които едва ли е имало
    афрота или евреи.
    Адекватно си се държа,просто Олди дума с половин уста и наистина невявам,и ни налагам ни се опитвам да налагам нещо,изказвам мнение......
    За твоите доказателства ти казах,нищо не е 100% сигурно,нито аз нито ти сме били там,само можем да си чешем пръстите.
    Факт е обаче наличието на евреи и полуевреи в немската армия,факт са немски евреи индустриалци и банкери служили достойно на Райха,факт е измислицата за предназначението на камерите,пещите и Циклон Б(с това се съгласяваш и ти),факт е,че много евреи напоследък отричат Холокоста.
    Афрото и другите цветни са факт за ,,прословният нацистки расизъм",факт са множеството ,,славяни",които са били следващите след евреите според официалните източници в служба на немската армия и по-точно в СС дивизиите.
    -70 000 руснаци
    -35 000 украинци
    -15 000 сърби
    -30 000 хървати
    -1000 българи
    ..........................може би трябва да ги изброя поименно???
    А,Холокоста дори и да е съществувал е много преувеличен,и ти се съгласяваш,че е преувеличен.
    И не искам Аххх и Оххх,просто дявола не е толкоз черен,колкото ни го показват........
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:16.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Адекватно си се държа,просто Олди дума с половин уста и наистина невявам,и ни налагам ни се опитвам да налагам нещо,изказвам мнение......
      За твоите доказателства ти казах,нищо не е 100% сигурно,нито аз нито ти сме били там,само можем да си чешем пръстите.
      Факт е обаче наличието на евреи и полуевреи в немската армия,факт са немски евреи индустриалци и банкери служили достойно на Райха,факт е измислицата за предназначението на камерите,пещите и Циклон Б(с това се съгласяваш и ти),факт е,че много евреи напоследък отричат Холокоста.
      Афрото и другите цветни са факт за ,,прословният нацистки расизъм",факт са множеството ,,славяни",които са били следващите след евреите според официалните източници в служба на немската армия и по-точно в СС дивизиите.
      -70 000 руснаци
      -35 000 украинци
      -15 000 сърби
      -30 000 хървати
      -1000 българи
      ..........................може би трябва да ги изброя поименно???
      А,Холокоста дори и да е съществувал е много преувеличен,и ти се съгласяваш,че е преувеличен.
      И не искам Аххх и Оххх,просто дявола не е толкоз черен,колкото ни го показват........
      И каква ти е основната идея в темата, че от много статистика и писане нещо не може да се улови.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Каио това дето го пишеш са пленени военопленици и са SS дивизия но са наказателни бригади-батальони,общо взето предатели на служба да вършат черната работа прочиствали са села търсели са партизани и са палили къщи е такива неща,иначе найстина е имало еврей който симпатизират на нацитата отричат се от еврейското в тях,има и цигани дето не се имат за цигани и са българи.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          Каио това дето го пишеш са пленени военопленици и са SS дивизия но са наказателни бригади-батальони,общо взето предатели на служба да вършат черната работа прочиствали са села търсели са партизани и са палили къщи е такива неща,иначе найстина е имало еврей който симпатизират на нацитата отричат се от еврейското в тях,има и цигани дето не се имат за цигани и са българи.
          Правилно рибар,баш наказателни части,черната работа са вършили,но не са били военнопленници а доброволци,получава ли са заплата,земя и германско поданство за своята служба.
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:45.

Comment

• нема го Суската да видиме дали ще рови по нета да ти намери точният отговор....много е лабав на секви теми като събеседник освен да те разсмее с някоя драка другаде го нема.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              И каква ти е основната идея в темата, че от много статистика и писане нещо не може да се улови.
              Основната мисъл е,че във Вермахта по онова време е имало над 100 000 военнослужещи от ,,славянски" държави,а официално се твърди за омразата на Райха към ,,славяните" и,че след евреите е било техен ред.
              Във Вермахта са служели също хиляди индийци,африканци,китайци,корейци и т.н.т и над 150 000 немски евреи(някои чистокръвни,други не)....Аз поне в това расизъм не виждам.

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              нема го Суската да видиме дали ще рови по нета да ти намери точният отговор....много е лабав на секви теми като събеседник освен да те разсмее с някоя драка другаде го нема.
              По-точно му харесва да е опозиция......

Comment

• А това е въпрос за Суската.
                Кой е човека на снимката,име,пост,чин и националност?
                Attached Files

Comment

нема го Суската да видиме дали ще рови по нета да ти намери точният отговор....много е лабав на секви теми като събеседник освен да те разсмее с някоя драка другаде го нема.
                  По-добре да ровя в нета, отколкото по-цял ден в хладилника като теб.
                  Казах ти, че без минимума елементарни познания, дори и нета не може да ти помогне. Така ли е, а рибарче, сподели?
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• недей стига ще ме разплачеш депресира ме...ей сега го прочетох и се върнах от хладилника...затворих пещерата на Аладин с сълзи на очите...споделям ти че опозицията ти е породена от незнанието ти причинено от затъпяването в фитнес залите и подскачането с баскетбола абе щом на човек слагаш 40 кила отгоре тегло сметай и нета колко те е образовал,какво стана с кожата на прасето изчисли ли теглото,с моруната да не се гърчи до къде я докарахме?да не са ти спряли нета?

Comment

недей стига ще ме разплачеш депресира ме...ей сега го прочетох и се върнах от хладилника...затворих пещерата на Аладин с сълзи на очите...споделям ти че опозицията ти е породена от незнанието ти причинено от затъпяването в фитнес залите и подскачането с баскетбола абе щом на човек слагаш 40 кила отгоре тегло сметай и нета колко те е образовал,какво стана с кожата на прасето изчисли ли теглото,с моруната да не се гърчи до къде я докарахме?да не са ти спряли нета?
                      Еми ти много аграрно-провинциални въпроси ми задаваш.
                      К.М.

Comment

• е задали са ти един лесен-кво стана с наци файтъра и там ли се запъна?нета не помога ли?тия около Хитпер къде крачат са лесни и ги има в нета нали...аз също не знам кой е не го разпознавам ма бих се ориентирал по отличията това на врата му не е кучешки медалион по прилича на Рицарски кръст и от ляво го има,некой от Вермахта ще да е или па салолет да е карал...сърфирай смело...

Comment

е задали са ти един лесен-кво стана с наци файтъра и там ли се запъна?нета не помога ли?тия около Хитпер къде крачат са лесни и ги има в нета нали...аз също не знам кой е не го разпознавам ма бих се ориентирал по отличията това на врата му не е кучешки медалион по прилича на Рицарски кръст и от ляво го има,некой от Вермахта ще да е или па салолет да е карал...сърфирай смело...
                          Ем, сърфирам, умея го и това.
                          Тоя не ме интересува кой е. Това са на Кайо, снимковите викторни.
                          К.М.

Comment

• Суска виждам кво умееш драги ми смехурко ама хората около теб и жена ти ще умрат от скука с теб ако няма интернет до тебе...в Стани Богат ще стигнеш 500 лева с 3те жокера...
                            Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 12:02.

Comment

Суска виждам кво умееш драги ми смехурко ама хората около теб и жена ти ще умрат от скука с теб ако няма интернет до тебе...в Стани Богат ще стигнеш 500 лева с 3те жокера...
                              Не е малко, а ти няма да минеш матурата по литература след 8 клас, нали рибарче?
                              А свободно избираемата матура по физкултура също е под въпрос, нали рибарче?
                              С какво те засегнах толкова, та си ме задъвкал, внимавай, жилав съм и ще се задавиш
                              К.М.

Comment

• проблем...6 по литература...6 по история....сори ако не си бил в зрелостната комисия да ме оценяваш минало ми е времето...можех да правя мост в 6 ти клас единствен от момчетата имам 5 ца,не че оценките са важни за теб това е отживелица заменил съм физкултурата с фехтовка Джелепов на Дескрим ми беше учител в цска....и на 22 години правех клекове с щангата с 200 ама това не се брой не е физкултура щом няма топка и кошове и не дигаш теглото си не си мъж

Comment

Working...
                                X