Известие

Collapse
No announcement yet.

БГ бизнесмен кара най-скъпата кола в света

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тая кола за кражба няма смисъл да се застрахова - само за ПТП и други щети
    Ама кво го мислите - едва ли му е проблем каквото и да били - пък даже и да не си я застрахова
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Само да вметна че такива автомобили в повечето случай имат международни застраховки за цял свят още от самото им илизане от фабриката.

Колкото до това с произхода на парите и аз бях чувал че са му отказали ама явно се е оправил човека. Пък и Бугати само да ви информирам даже и официалния сайт им е немски и създателите на двигателя на немци. Ето и малко данни за автомобила - доста впечатляващи

http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... image&cd=2

Ето ви и официалния сайт....има звука на вейрона .....препоръчвам да го чуете

www.bugatti-cars.de
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от Борил
        Бате не съм никак съгласен с теб, я провери на Алианц и Булинс валутно каско колко процента му е премията и пак ще говориме, а тая кола е 1000% за валутно каско, иначе влиза в индекс овехтяване.

П.П И малко по самата тема, нали уж самата фирма Бугати имаха много строга политика, кой може и кой не може да им купува колите, на разни със съмнителни капитали не даваха, явно пред шума на кинтите фирмените политики минават на заден план.
        Бате, няма нужда да си съгласен с мен, за да ти кажа, че конкретно в Алианц каското е 5.8%, все пак аз И ТАМ работя
        Освен това, за скъпите коли, по желание на клиента, застрахователната премия може да се предоговаря в "Централно управление" и възмножностите са буквално неограничени
        А за това, как Румен си е купил Бугати, има много версии, като за мен най-вероятната е колата да е "втора употреба" от дилър, НО можеш и да се поинтересуваш коя е съпругата му, за да си отговориш на някои други въпроси
        sigpic

Comment

Хъхъ .. таковата .. снощи с един приятел си чакаме зеления сигнал на светофара на Черни връх и Никола Вапцаров - по едно време се чува някакъв тътен и след секунда до нас (буквално на 1 метър) спира въпросното Бугати Е няма да ви казвам каква физиономия съм направил сигурно .. това не е кола да го ева .. свалихме джама на таратайката с която бяхме да чуем малко за какво става въпрос .. бааах няма такъв звук - наистина не съм чувал такова нещо .. то да беше само това - то едни гуми, едни джанти 35" едва ли не .. не не не мога повече
          Интересното беше когато светна зелено и пича вътре настъпи педала здраво.. сигурно на мацката дето беше до него и изпадаха пломбите..
          Не .. не мога да кажа нищо повече ..

Alfa Romeo 155 1.8TS '93
          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Да е жив и здрав човека и да си го кара със здраве, а на тия дето му завиждат и говорат глупости ..... що не вземете и вие, като сте толкова отворени и знаете всичко, да купите по едно. Ае със здраве и всеки да си гледа в собствената чиния, а не в чиниите на другите хора. Евала на такива пичове (като тоя с Бугатито) дано станат повече в България, та да вземат да оправат тия пътища
            156 V6 turbo

Comment

незнам за застраховка на колата , но зада си позволи такава кола по-вероятно е да трябва даси прави застраховка живот иначе евала имал парите(без значение негови или не важното е ,че ги има) дал ги един път се живее ние можем само да мечтаем
              156 1.8 T.S 144 hp '99
              Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

наистина е невероятен автомобил но не бих си го купил

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса
                  Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???

Comment

Първоначално публикувано от stranger
                    Първоначално публикувано от pent
                    Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса
                    Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???
                    Което си е така, не е по друг начин.. защо мислиш увеличиха парите за боклука от 35 на 56 милиона щото не е ефтина поддръжката на това бугати!
                    Lexus IS200

Comment

Working...
                    X