Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание !!! UNAICO - Sitetalk

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание !!! UNAICO - Sitetalk

Ако някой попадне на такъв работодател или бъде поканен на семинар,като обучение - Внимавайте - това е "пирамида". В момента нямам много време да опиша цялата история. Ще бъде сторено час по скоро. Само да кажа,че няма информация в БГ търсачка за тези измамници. Можете да търсите на англ.език ще излязат резултати, ако не се лъжа и в полски сайт имаше инфо също. !!!

За бързо написах в Гугъл '' Измамници UNAICO" и ми излезе 1вият резултат да добиете обща представа за какво иде реч. http://www.wiziq.com/tutorial/83741-A4-presentation
    Last edited by Jorkkoo; d.m.y г., 12:01.
    ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Какво стана с разяснението ?
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Какво стана с разяснението ?
      Няма и да получиш отговор, приятелю!
      хората са си свикнали просто да си бърборят, без да са наясно за това за което бърборят...за съжаление!
      Взема се отношение по дадена тема или информация-не се проверява детайлно и на първо четене се отхвърля и се казва- ТОВА е ...."измама" - глупави хора

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
        Ако някой попадне на такъв работодател или бъде поканен на семинар,като обучение - Внимавайте - това е "пирамида". В момента нямам много време да опиша цялата история. Ще бъде сторено час по скоро. Само да кажа,че няма информация в БГ търсачка за тези измамници. Можете да търсите на англ.език ще излязат резултати, ако не се лъжа и в полски сайт имаше инфо също. !!!

За бързо написах в Гугъл '' Измамници UNAICO" и ми излезе 1вият резултат да добиете обща представа за какво иде реч. http://www.wiziq.com/tutorial/83741-A4-presentation

Re: SiteTalk - поредната измама или ....

от thefirst на 23 Сеп 2012, 9:06
        Четете Внимателно.... и Мислете !!!
        Хора, защо говорите за неща които не разбирате?! Глупавите хора и недоволните от живота си защо все са свикнали да взимат отношение по теми които са абсолютно непознати и като едни невежи се изказват - не спират да бърборят.
        Не се излагайте!
        Компанията за която говориш SiteTalk/OPN е в списък за съревнование с над 210 други компании в Света за "Най-добра компания в Света в директните продажби" (ако знаете какво означава изобщо това). Към този момент е на първо в Света. Ето и линка за да не ме обвините, че съм голословен- http://www.businessforhome.org/2012/06/ ... 2012-poll/
        Става въпрос за международна организация, която следи и пише за развитието на МЛМ бизнеса в света и компаниите занимаващи се с директен маркетинг, директни продажб

Comment

Да не са някакви рапони, като ГлобълМаркет?
          sigpic

Comment

Ми хубаво, успех!
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от thefirst Покажи съобщение
              МЛМ
              Пирамиди, фараони... и балъци, за милиони
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от thefirst Покажи съобщение

Re: SiteTalk - поредната измама или ....

от thefirst на 23 Сеп 2012, 9:06
                Четете Внимателно.... и Мислете !!!
                Хора, защо говорите за неща които не разбирате?! Глупавите хора и недоволните от живота си защо все са свикнали да взимат отношение по теми които са абсолютно непознати и като едни невежи се изказват - не спират да бърборят.
                Не се излагайте!
                Компанията за която говориш SiteTalk/OPN е в списък за съревнование с над 210 други компании в Света за "Най-добра компания в Света в директните продажби" (ако знаете какво означава изобщо това). Към този момент е на първо в Света. Ето и линка за да не ме обвините, че съм голословен- http://www.businessforhome.org/2012/06/ ... 2012-poll/
                Става въпрос за международна организация, която следи и пише за развитието на МЛМ бизнеса в света и компаниите занимаващи се с директен маркетинг, директни продажб
                А ти кой си?
                Фараон или лекаря на фараона.
                Задушно ли е в саркофага?
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

жалък опит на организаторите на пирамидата да направят dmg control на ситуацията 100%
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Аз принципно знам че безплатно е само сиренето в капана за мишки. Така че всеки си има глава на раменете и сам си решава с какво да се захване и с какво не.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Нека да вмъкна малко яснота SiteTalk е социална мрежа с малко по различна идея от тази на Facebook. OPN е бизнес центъра на социалната мрежа SiteTalk. Тези "измамници" за които се говори по горе, в момента печелят суми които неса присъщи за българия и доходите тук РЕГИСТРАЦИЯТА В ТАЗИ СОЦИАЛНА МРЕЖА Е БЕЗПЛАТНА ! На тези презентации се предлага бизнес партниорство, единствено и само тези които проявяват интерес да стартират в този бизнес. И сега докато си цъкате феисбук печелите ли нещо от това че имате 200 приятели и те играят игри и харчат пари по тях ? Ето това ви дава шанс тази нова социална мрежа, тя дели приходите си с вас.

Всеки които реши да се регистрира и да разгледа социалната мрежа, нека заповяда БЕЗПЛАТНО е! А тези които се регистрират в нашата група ще получат подарък 20 кредита с които могат да пазарят или да играят игри. За повече информация относно "СКАМА И ПИРАМИДАТА" номер едно в директните продажби за 2012-2013-та пишете, ще дам яснота на всеки!
                      От тук може безплатно да се регистрирате към групата ни.

http://sitetalkemail.com/joinus/bulbldzr
                      Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
                      http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

Първоначално публикувано от VLaDky88 Покажи съобщение
                        Нека да вмъкна малко яснота SiteTalk е социална мрежа с малко по различна идея от тази на Facebook. OPN е бизнес центъра на социалната мрежа SiteTalk. Тези "измамници" за които се говори по горе, в момента печелят суми които неса присъщи за българия и доходите тук РЕГИСТРАЦИЯТА В ТАЗИ СОЦИАЛНА МРЕЖА Е БЕЗПЛАТНА ! На тези презентации се предлага бизнес партниорство, единствено и само тези които проявяват интерес да стартират в този бизнес. И сега докато си цъкате феисбук печелите ли нещо от това че имате 200 приятели и те играят игри и харчат пари по тях ? Ето това ви дава шанс тази нова социална мрежа, тя дели приходите си с вас.

Всеки които реши да се регистрира и да разгледа социалната мрежа, нека заповяда БЕЗПЛАТНО е! А тези които се регистрират в нашата група ще получат подарък 20 кредита с които могат да пазарят или да играят игри. За повече информация относно "СКАМА И ПИРАМИДАТА" номер едно в директните продажби за 2012-2013-та пишете, ще дам яснота на всеки!
                        От тук може безплатно да се регистрирате към групата ни.

http://sitetalkemail.com/joinus/bulbldzr
                        хаха и ко печелиш
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

https://www.sci.sc тази се е активизирала доста, внимавайте. Според мен е много измамно. Собственик или по точно лице на което е регистрирана е някой си Зоран от Нови сад. За седмица от две места ми се обадиха ))) (от едното чак ми показаха как хора за година две получили подарък супер скъпи BMW-та, и аз им казах да сменят марката с алфа, и пак да опитат....)
                          И тука се чудя, мое ли хората да нямат пари да си платят тока, че да им се предлага карта с отстъпки на стойност 50 лева.........................................
                          еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

Оня ахмак Зукърбърг се е стиснал и не дели милиардите с нас, ама тея пичове ги раздават ей така.....
                            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

преди малко се върнах от такава микро презентация, условията са зарибяващи, чак да не повярва човек, и така стана, първия 1 час който говори жената не вярвах докато не излезнох на вън за цигара и авера ми си показа новата кола(ситроен ДС4) която си купил с пари спечелени от тази "пирамида", и няма как да ме излъже щото сме израстнали заедно и му знам всичките косми на главата, до сега е пазил в тайна,че се е занимавал с това да не му се смеем,че го лъжат и му земат парите, и така в продължение на 8 месеца (не си мислете ,че е без труд) той си позволи нов автомобил, общо е вложил 2700евро за някви пакети първо бронзов после и златен, има над 40 000 акции и още не знам кви глупости.Смятам да си поразбутам спестяванията и да вложа 550евро за начален пакет да може по бързо да се правят пари, иначе може и без да влагаш нищо и пак да вадиш но ще са доста по малко, поне до колкото разбрах.Така ,че очаквайте развитие в най скоро време, ще опиша подробно дали е истина или не.
                              Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 20:01.
                              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
                              X