Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за намирането на една игра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за намирането на една игра

Здравейте колега, на времето имаше едни тв. игри SEGA MEGA DRIVE 2 ,с приятелите на младини по цял ден играехме на нея и главно на една игра ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3, то не бяха едни турнири, по цели дни и нощи и то само на тази част от поредицата Мортал Комбат.
    Обзе ме носталгия и намерих и купих за 20 лв въпросната конзола но никъде не мога да намеря дискета с играта ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3 ,търсих на Илиянци даже намерих и два онлайн сайта които предлагат все още дискети за Сега но пустата игра я няма никъде ,била свършила преди празниците и не се знае кога ще я заредят пак. Пуснах обява ,че я търся в над 10 сайта но нищо.
    Моля ако някой от вас мисли ,че я има останала от едно време или има познати които са имали такива игри на времето да удари едно рамо за намирането и.
    Мерси предварително на всички!
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

има едни игри от нашето детство mame 32 там има всички игри от едно време в замунда ги има
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Ще проверя утре в мазето,дано не съм ги изхвърлил всички касети при последното подреждане преди десетина години.Преди доста време в някой торенттракер гледах гледах качени много Сега игри компилирани за ундоус,та може да потърсиш из нета,но ще трябва да се мъчиш с клавиатура.

Comment

Click image for larger version

Name:	Ultimate.jpg
Views:	1
Size:	91.1 Килобайта
ID:	2312122

Обаче това е с емулатор за PC.Не знам дали можеш да я запишеш на дискета.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Ще проверя утре в мазето,дано не съм ги изхвърлил всички касети при последното подреждане преди десетина години.Преди доста време в някой торенттракер гледах гледах качени много Сега игри компилирани за ундоус,та може да потърсиш из нета,но ще трябва да се мъчиш с клавиатура.
          Мерси колега ще ти бъда много благодарен ако успееш да изровиш някоя дискети и ако имам късмета и търсената от мен.

Свали съм емулатор за Сега за компа но е е същото ,за това купих конзолата, а да се запише дискета е много сложно, трябва програматор и........

иначе намерих ето това но цената е ...
          http://translate.googleusercontent.c...DWo8UYECTVgTBg
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Колега,за съжаление всичко е заминало на буклука.А като си спомня каква краста беше....

Comment

Ех и аз я имах точно тази игра,ще се поразровя и аз из мазето през идните дни,ама май май си спомням,че подарих всичко на едни хлапета от квартала,но ще проверя де,дано имаш късмет.
              145, 1.6 I.E. Boxer
              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
              Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                Ех и аз я имах точно тази игра,ще се поразровя и аз из мазето през идните дни,ама май май си спомням,че подарих всичко на едни хлапета от квартала,но ще проверя де,дано имаш късмет.
                Мерси колега,дано но като си знам късмета.
                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Колеги най-после си намерих играта ,ако някой от вас изрови някакви дискети да се обажда.

Черпя всички с
                  Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

е добре,че си я намерил,че няма и помен от тез дискетки в мазето. За сметка на това намерих 2 конзоли от ... бог знае колко години: едно Атари и едно Нинтендо (първото може би), и 2 имат и джойстици . Мисля да ги пробвам дали работят.
                    145, 1.6 I.E. Boxer
                    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                    Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                    X