If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ,че нещо споделям просто. Не може да вдигнеш пистолета и да си сипеш. Освен това бензина е 3 пъти по евтин от тукашния.
А как да я назова хамериката САЩ ,УСА ? Написал съм го с малка буква да не дразня такива като теб. И аз не съм от тези дето я боготворят тая страна ама от някой неща може да вземем пример.
Аз хич не се дразня,роден съм на 4 юли,цела УСА празнува с мен,пък таз година даже пуснах за зелена карта........а тва с пистолета на бензиностанцията е малко пресилено,все пак Хамерика е обширно понятие и 100% има мест където кат наште бензиностанции само по филмите са гледали,ако са гледали филми де
В америка си зареждаш сам колата ,ама докато не платиш колонката бензин не пуска!
Че то и в Европата има подобни бензиностанции... пускаш си банкнотата в бензиноколонката и тя ти пуска гориво за паричките... не че и на тая система няма да и намерят цаката, ако е в България...
Че то и в Европата има подобни бензиностанции... пускаш си банкнотата в бензиноколонката и тя ти пуска гориво за паричките... не че и на тая система няма да и намерят цаката, ако е в България...
През `91-ва като бях в Германията едни наши специалисти източваха автоматите за разваляне на парички с много тъп и елементарен номер... мазнат леко с лепилце банкнотата и я пуснат в машината и тя залепва на барабана и върти банкнотата пред фото окото докато свършат монетите в машината...
През `91-ва като бях в Германията едни наши специалисти източваха автоматите за разваляне на парички с много тъп и елементарен номер... мазнат леко с лепилце банкнотата и я пуснат в машината и тя залепва на барабана и върти банкнотата пред фото окото докато свършат монетите в машината...
а в швейцария в автоматите за цигари,безалкохолни............ вървяха български монети от 50 ст.....ама не помня като колко франка ги отчитаха автоматите
а в швейцария в автоматите за цигари,безалкохолни............ вървяха български монети от 50 ст.....ама не помня като колко франка ги отчитаха автоматите
Няма начин да няма начин, еле па ако има българи... В Мюнхен бяха изкъртили от стената апарата за цигари и го натоварили във волгата... щот немогли да го излъжат...
Няма начин да няма начин, еле па ако има българи... В Мюнхен бяха изкъртили от стената апарата за цигари и го натоварили във волгата... щот немогли да го излъжат...
Па в Атина български студенти безлимитни фонокарти правеха едно време,после се преориентираха на по-високо ниво,бе умна нация сме
Па в Атина български студенти безлимитни фонокарти правеха едно време,после се преориентираха на по-високо ниво,бе умна нация сме
Тия ги помня!
Май имаха по 300 импулса.
Като свършат, брояча се зануляваше и на ново.
Най-големия им проблем беше чипа, че трябвало да го търкат ръчно, за да го докарат на дебелина!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Тия ги помня!
Май имаха по 300 импулса.
Като свършат, брояча се зануляваше и на ново.
Най-големия им проблем беше чипа, че трябвало да го търкат ръчно, за да го докарат на дебелина!
Нещо такова беше,не помня за импулсите колко беха,ама така де тамън стане на 0 и ае па на ново,2 годин с такава карта думах
Comment