If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
знам го тва аз - жалко, че тогава се появих доста късно та и двамата си бяхте тръгнали иначе така щях да ви сдобря че да помните
Това е един случаен човек, баш ми е през дедовия за него.Не ме вълнува кой е и за какво се бори!
Виж... ако се беше появил на време... щяхме да пием още бири
Това е един случаен човек, баш ми е през дедовия за него.Не ме вълнува кой е и за какво се бори!
Чекистите, алфисти ли са? Мен това ме вълнува днес.
А, че 20 ката не е 20 ка, вече ми е ясно.
Искам да си купя седмица с 4.4 литров бензинов осмак.
Много ме влече. Искам да седя на широко, писна ми тази алфа.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
ще пием и пак ще пием обаче да ти призная вече като не ми пука особено и съм възприел себе си като нормален новопоявил се юзър не мога да не кажа, че не съм очарован от новия раздел а от отношението и темите в него още по-малко относно Ръни и Съскрофера за мен тва са хора не само без работа, ами и без морал - никога не съм предполагал, че точно аз ще имам носталгия по статуквото ... баси странното е.
ще пием и пак ще пием обаче да ти призная вече като не ми пука особено и съм възприел себе си като нормален новопоявил се юзър не мога да не кажа, че не съм очарован от новия раздел а от отношението и темите в него още по-малко относно Ръни и Съскрофера за мен тва са хора не само без работа, ами и без морал - никога не съм предполагал, че точно аз ще имам носталгия по статуквото ... баси странното е.
Има един единствен начин и той е измислен доста преди нас!Не можем да променяме правилата защото на нас просто така ни харесва.Но кръговрата на живота го налага - Всеки да мине по пътя си!Тези, които в момента защитават "онеправданите", ще пеят същата песен след време
Има един единствен начин и той е измислен доста преди нас!Не можем да променяме правилата защото на нас просто така ни харесва.Но кръговрата на живота го налага - Всеки да мине по пътя си!Тези, които в момента защитават "онеправданите", ще пеят същата песен след време
Най-обичам моралните съдници.
Когато някой прави добро, то то е добро, защото неговата съвест го определя като такова и независимо от резултата съвестта винаги е доволна. Когато обаче, някой прави "добро", не защото съвестта му иска това, а защото очаква да получи след това някакво признание, то тогава съвестта винаги остава неудовлетворена и "сърдеща се".
Аз не съм молил никой за нищо.
Бегачът дори не го познавам, а и не ми е интересен, но нямам нищо против да пише каквото си поиска.
Сега по темата.
Чекиста, алфиста и балетиста са трио българка.
---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:37 ----------
Трябва да се научиш по-ясно да се изразяваш.
Коя песен ще пеят? На защитаваните от тях онеправдани, или Вашата?
---------- Post added at 06:42 ---------- Previous post was at 06:41 ----------
Когато някой прави добро, то то е добро, защото неговата съвест го определя като такова и независимо от резултата съвестта винаги е доволна. Когато обаче, някой прави "добро", не защото съвестта му иска това, а защото очаква да получи след това някакво признание, то тогава съвестта винаги остава неудовлетворена и "сърдеща се".
Идеята не е ли, че именно чистата съвест е "сърдеща" се, заради неоценяването?
Comment