Известие

Collapse
No announcement yet.

Да я взема или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.
      Потвърждавам, преди имах тоя Ипсилон LX с 1.4 12в 80 коня и вървеше зверски, имам предвид зверски.
      Attached Files
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        ОК, може и така да е - основната ми идея беше, че е малко вероятно 97-а година да e 16V... Явно съм се объркал за 1.2 и си е 8V този, който не е 16V. Бях останал (явно погрешно) с впечатление, че освен 1.4 има и същия вариант 1.2 с 12 клапана...
        Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 13:25.

Comment

Момчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.

За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.

Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Момчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.

За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.

Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.
            Жени бре Митан,немое им се угоди.....мале що ме чека мене с две щерки.....
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Митак,тоз нисан е по-гаден от дачия.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Жени бре Митан,немое им се угоди.....мале що ме чека мене с две щерки.....

Споко, от това не се умира...
                Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата...
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                  Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата...
                  Това е решението...ако нямаш възможност, ти може и малко на зад да се върнеш....но за нея най доброто.
                  Нали за това сме родители...да угаждаме)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                    Моята,голямата е на 13 и половина и само за мотори си мисли.........

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                      Не се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
                      Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
                      Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
                      Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано...
                      Е на тва му се вика вече семейна драма

Comment

Не се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
                        Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
                        Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
                        Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано...
                        Напълно истинска е. А аз съм Наполеон Бонапарт, съвсем сериозно.
                        "Титаник е изплувал с всички живи пътници на борда си".
                        Новината е от вестник Психо.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

....................
                          Last edited by Kuker; d.m.y г., 17:56.
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

...
                            Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:11.

Comment

НО психически ще си е тук....
                              sigpic

Comment

Това, че ти не си виждал жираф, не значи, че той не може да съществува (дори и да си мислиш братното).
                                А това, че си Наполеон Бонапарт мога да те свържа с правилните хора на които да им го кажеш, ама имай предвид, че за неопределено време след това няма физически да имаш достъп до форума.
                                Виждал съм жираф във виенския зоопарк, имам и снимка как му давам тревичка.

Казах, че ако написаното от теб е вярна история, то аз съм Наполеон.
                                Отчитайки епохата, в която физически съществувам, то аз нямам как да бъда Наполеон. Та представи си твоята история каква безумица е.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X