1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да я взема или не?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.Явно съм се объркал за 1.2 и си е 8V този, който не е 16V. Бях останал (явно погрешно) с впечатление, че освен 1.4 има и същия вариант 1.2 с 12 клапана...
Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 13:25.
Comment
-
Момчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.
За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.
Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМомчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.
За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.
Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЖени бре Митан,немое им се угоди.....мале що ме чека мене с две щерки.....
Споко, от това не се умира...
Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеСпоко, от това не се умира...
Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата...
Нали за това сме родители...да угаждаме)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеСпоко, от това не се умира...
Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaНе се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaНе се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано...
"Титаник е изплувал с всички живи пътници на борда си".
Новината е от вестник Психо."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от badmadafakaТова, че ти не си виждал жираф, не значи, че той не може да съществува (дори и да си мислиш братното).
А това, че си Наполеон Бонапарт мога да те свържа с правилните хора на които да им го кажеш, ама имай предвид, че за неопределено време след това няма физически да имаш достъп до форума.
Казах, че ако написаното от теб е вярна история, то аз съм Наполеон.
Отчитайки епохата, в която физически съществувам, то аз нямам как да бъда Наполеон. Та представи си твоята история каква безумица е."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment