Известие

Collapse
No announcement yet.

комисар рекс - 166ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• комисар рекс - 166ца

оня ден случайно се загледах в това филмче - собственикът на рекс кара 166 - на къде отива немската полиция
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Да ама не. Филмът е австрийски.
    146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
      ъъ
      тва обяснява някои неща

ама се пак - на къде отива австрийската полиция
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това обяснява всичко.
        146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Първоначално публикувано от georgievst
          ъъ
          тва обяснява някои неща

Alfa156 Against All

Comment

даже в една от по-старите серии партньора на Рекс се състезава с един бандюга и караше 155 Ку4, а бандюгата караше некъв форд ескорд предполагам е бил косворд, ама нашия го поцепи уеко
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Дааааааааа в първите серии комисаря го возеха в една черна 155. После новия му стопанин временно го мъчеше с един Ровър ама най-накрая се освести и сега го качи на 166. А неговия партньор си се вози с една Lancia Delta. Така че австрийците явно разбират от коли
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                даже в една от по-старите серии партньора на Рекс се състезава с един бандюга и караше 155 Ку4, а бандюгата караше некъв форд ескорд предполагам е бил косворд, ама нашия го поцепи уеко
                Тц,155 2,0 т.с.16в май беше
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

яко е да! и на мен ми направи впе4атление колата. Филма е слаб, оба4е заради хубавото куче и кола го гледам онзи ден в епизада ми стана мн. смешно с какво се занимаваха куките на работното място - фокуси с карти, не е истина все едно е БГ
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Първоначално публикувано от Kostadin
                    Тц,155 2,0 т.с.16в май беше
                    ми незнам ама добре сучеше задницата се едно бе с 4x4 за тва викам да не е била ку4ка
                    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                      яко е да! и на мен ми направи впе4атление колата. Филма е слаб, оба4е заради хубавото куче и кола го гледам онзи ден в епизада ми стана мн. смешно с какво се занимаваха куките на работното място - фокуси с карти, не е истина все едно е БГ
                      Ами там ако мислиш, че е по различно.. И в болниците е същото, чакаш сума ти време (от личен опит го казвам). Обаче поне като се хванат с нещо го правят качествено.. А тука нито почивката е почивка, нито работата е работа..
                      Lexus IS200

Comment

Working...
                      X