Известие

Collapse
No announcement yet.

Професионален готварски курс - къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Професионален готварски курс - къде?

Колеги, тъй като информацията, която намерих в нета е леко противоречива, реших да се допитам до вас. Къде в София мога да изкарам курс за готвач и да получа сертификат за това? Всякаква информация ще ми е полезна! Благодаря предварително на отзовалите се!
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Така като гледам няма готвачи у форума...но ако търсиш работа пиши от края на дядо ми, си.... може да измислим нещо имам приятели с ресторанти и най вече пицарии
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колега, може да опиташ при CHEF зa КЕФ! - 0888955500, e-mail: chefzakef@gmail.com, не знам дали дават сертификати, но пише, че курсовете са за любители и професионалисти. Също не знам дали вече са отворили официално.
      Last edited by pinkmousy; d.m.y г., 09:39.
      GTV 2.0 TS '95
      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Ако някой има нужда от съвети за скара на дървени въглища може да му предам малко чалъми.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Чувал съм за готварски курсове (за индийска кухня специално), които се правят от индийски ресторант Сафрон (Saffron) мисля че се пише. Не знам дали ще ти свършат работа, но ако искаш , ровни в Гууглето
          Дизайн студио е необходимо, когато човек иска да получи качествени дизайнерски разработки.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Така като гледам няма готвачи у форума...
            Ти си мислиш, че няма.

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
            Колеги, тъй като информацията, която намерих в нета е леко противоречива, реших да се допитам до вас. Къде в София мога да изкарам курс за готвач и да получа сертификат за това? Всякаква информация ще ми е полезна! Благодаря предварително на отзовалите се!
            Заповядай, друже:

http://www.spgt.org/content/e311/e536/index_bul.html

Това е бившия ТОХ и дипломите им се признават в България.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

на 16 години през 1993 та карах курсовете за помощник имам диплома,в хотел Родина ги карах едно бабе Филипова ги водеше и ни изпитва комисия,не ем научиха на нищо или ти идва и можеш да помниш кое как се слага след кое и на колко градуса и да свикнеш да въртиш 3-4 неща едновременно или не ставаш за това,седенето на крак от сутрин до нощем за 2 години ще ти се отрази непоправимо след време...белези от мазнина и изгаряне и от тави ще има,мъкнене доста на продукти и тичане и бързина и ще поемаш работата на кой можеш като го няма някой щото сте екип всичко е навързано в една кухня,помисли си преди работата можеш или не можеш да седиш в едно мазе или в една кухня да ти шуми абсорбатора на главата и да дишаш пара и мазнина и да се юркаш часове няма да виждаш слънце и хора и тн-вързано куче,като се прибереш у вас половин час ще седиш под душа и като легнеш да спиш все ще ти се струва че мириеш на готвено и ще се оглеждаш дали те душат хората около тебе,ще се отвратиш от храна и ще ядеш само сухари и зеленчуци на края,в Франция има най добрите курсове но там да ги изкараш може да удариш 100 000 хил евро за диплома,там се продават рецепти и тн...помисли си дали е за тебе тоя занаят.

Comment

Рибарче не плаши момчето....)
                Все пак е добре платено, ако се докажеш...и гладен няма да останеш...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

http://www.intermenu.net/

Стояне , колегата ми е изкарал курсовете тук и каза , че тапията им се признава в цял свят.Успех.
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Благодаря за мненията колеги! Въпроса не е само в тъпията, а по-скоро наистина да ме научат на занаята, та мисълта ми е да се дадат отзиви за някоя наистина добра школа!

п.п. Running wild вече съм работил в подобна среда (Burger king) и ми е ясно за какво говориш. Работата си е работа, много рядко е приятна, но все с нещо трябва да се захване човек, а на мен ми е време! Благодаря за съвета все пак!
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Според мен 80% от успеха е да имаш желание.От колегата научих доста дреболии , които са от значение.
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

75twinspark

Колегата Иванов,и според мен е най-добре да се 3апишеш в бившия ТОХ.
                        А3 съм бил там пре3 2000г. и съм доволен.
                        Курсове има на много места,сигурно си видял.
                        А нещата ще 3апочнеш да ги научаваш след курса,ако имаш желание.
                        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Нищо лошо няма човек да се научи на нещо - дори и да не го работи впоследствие ще му остане нещо което ще го ползва в семейния живот.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                            ...Въпроса не е само в тъпията, а по-скоро наистина да ме научат на занаята, та мисълта ми е да се дадат отзиви за някоя наистина добра школа!...
                            Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
                            Колегата Иванов,и според мен е най-добре да се 3апишеш в бившия ТОХ.
                            А3 съм бил там пре3 2000г. и съм доволен.
                            Курсове има на много места,сигурно си видял.
                            А нещата ще 3апочнеш да ги научаваш след курса,ако имаш желание.
                            Колега, бившият ТОХ, сега СПГТ (линкът, който ти дадох), е дал старт поне на 50% от хората в занаята, така че не само е легитимно, но и ще те научат на основните неща, от които всеки започва. "Добра школа" е да работиш за някой от добрите главни готвачи, което може да стане след като работиш известно число години, натрупаш опит и т.н.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

http://www.academy5stars.com/index.php/requirements malko kusno pi6a, no dnes se za4etoh vav foruma vij tova moje da ti pomogne, ako ne si otkril ve4e kude da kara6 kursa

Comment

Working...
                              X