Известие

Collapse
No announcement yet.

Паднал преден номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да.
    По един анекс и за каско и за ГО, за да ти е мирна главата.
    Може да се мине и без, но привсе факта, че е безплатно - не си заслужава да се рискува.
    Успех, Дамянчо
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

На мен също са ми крали преден номер.... аз не ходих в кат само в РПУ-то. Карах 3 месеца с принтиран номер отпред (два пъти и до Виена съм ходил така).. после ми звъннаха, че са ми го намерили в Сливен, а изчезна в Студентски град. После за половин ден ми го върнаха и бяха много учудени как не съм с нови номера

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Колев е прав...не ти трябва нова ГО...само се прави един добавък който е безплатен....в тоя ред на мисли и каското ли трябва да подновява....ако има такова...?
        Каското по същия начин.........
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Каското по същия начин.........
          Знам го бе...въпроса беше риторичен...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Знам го бе...въпроса беше риторичен...
            Знам,че знаеш бре.....отговора беше пояснителен за тия ден не знаят.............
            Вчера четох абсурдните теории за нова ГО в дадения случай и се фанах за главата......викам си аз кът взех мойта кола с ГО и Каско и смених номерата и талоните съм ударил кьоравото,че не правих нови застраховки а се разминах само с анекси....
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              На мен също са ми крали преден номер.... аз не ходих в кат само в РПУ-то. Карах 3 месеца с принтиран номер отпред (два пъти и до Виена съм ходил така).. после ми звъннаха, че са ми го намерили в Сливен, а изчезна в Студентски град. После за половин ден ми го върнаха и бяха много учудени как не съм с нови номера
              Много правилно - заявяваш, че са ти откраднали номера.
              Ако го намерят - добре, ако ли не - служебно да ти издадат нов номер със съответния талон.
              А, за застрахователине - зависи как ще представиш случката и как ще се отнесат към събитието.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Кофти ако си в София и не си от Сф. Плащаш първо за транзитни номера към 50 кинта и после за редовен номер. Обаче кати ти монтират номера в КАТ им казваш да го монтират така че да не може да бъде откраднат. Те му слагат някакво винтче и готово. Ако номерът пак изчезне вече ще има следи от взлом и си искаш обезщетение за всички разходи от каското.

Comment

Първоначално публикувано от riki888 Покажи съобщение
                  Кофти ако си в София и не си от Сф. Плащаш първо за транзитни номера към 50 кинта и после за редовен номер. Обаче кати ти монтират номера в КАТ им казваш да го монтират така че да не може да бъде откраднат. Те му слагат някакво винтче и готово. Ако номерът пак изчезне вече ще има следи от взлом и си искаш обезщетение за всички разходи от каското.
                  Е, какво е основанието да плащаш.
                  Обябяваш и пишеш в местнотоно РПУ с копие с входящ номер, че са ти откраднали номера и си караш, докато го намерят.
                  Ако излизаш от България вече е проблем.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Е сигурно трябва, щом като фигурират крадените номера, трябва да се пишат новите
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от riki888 Покажи съобщение
                      Какви 5-лева, какви транзитни номера....не мога да те разбера...
                      Такъв монтаж на номер няма....за да се предотврати кражба....ако искаш и аларма му служи и с гпс го проследи)

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Е, какво е основанието да плащаш.
                      Обябяваш и пишеш в местнотоно РПУ с копие с входящ номер, че са ти откраднали номера и си караш, докато го намерят.
                      Ако излизаш от България вече е проблем.
                      Това едно на ръка, ама къде тръгна да странстваш без номер...не мога да разбера)
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това едно на ръка, ама къде тръгна да странстваш без номер...не мога да разбера)
                        Правилно - в такива случаи Наредбата на МВР за регистрация на МПС изрично указва, че собственикът на потърпевшото МПС е задължен да си изпринтира на чернобял лазерен принтер, хартиен номер в минимум 2 екземпляра (единия за резервен, пусти дъждове) и да си се мандахерца с него докато, и ако му намерят истинския.

А ся сериозно: Нар.I-45, чл.10, ал.( При загубване или открадване на табела (и) с регистрационен номер те се обявяват за издирване, а превозното средство се регистрира с нов регистрационен номер по установения ред. Старият регистрационен номер не се използва повторно.
                        Чл.11.
                        При използване на издадени не по установения ред регистрационни табели ..... се изземват от органите на пътната полиция, като това обстоятелство се отбелязва в акт за административно нарушение. При наличие на данни за престъпление актът, табелите и/или документите по ал. 1 се изпращат на... (а познайте).

"по установения ред" не пише, че таксите по регистрацията се поемат от КАТ...
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

ходи се до райнното и с епише,от там ти дават служебна бележка и я подписва началника че съществува такова събитие с тая бележка се ходи в КАТ ама това дето пишеш в районното го гледа прокурор и им го връща за доразследване,после като сложиш новите номера ще викнат след време да подпишеш декларация че МПС то вече е с еди кви си номера се движи по улиците нови номера нов талон и технически преглед се минава на канала в КАТ за съответствие

Comment

Точно така е всичко гореописано! А това, което ще плащаш, е 2,50лв. в банковия клон до/в районното, с която разписка, после ще си вземеш служ.бележка. И съответно в КАТ ще си платиш новите номера и регистрация на автомобила.
                            За ГО не съм много сигурен, някъде съм чувал, че върху вече съществуващата полица, записват новия рег.номер, тъй като в системата на застрахователя, за да ти издадат нов номер на полица, трябва да се сключи нова застраховка.

sigpic
                            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
                              Точно така е всичко гореописано! А това, което ще плащаш, е 2,50лв. в банковия клон до/в районното, с която разписка, после ще си вземеш служ.бележка. И съответно в КАТ ще си платиш новите номера и регистрация на автомобила.
                              За ГО не съм много сигурен, някъде съм чувал, че върху вече съществуващата полица, записват новия рег.номер, тъй като в системата на застрахователя, за да ти издадат нов номер на полица, трябва да се сключи нова застраховка.
                              може. като си купиш кола с валидна гражданска, пак отиваш при застрахователите след като си я регистрирал в кат. записват ти името и новия номер ако е сменян и си в джаза.
                              точка

Comment

освен вече номерата да се държат на таблата в колата за да не зачезват ,)

Comment

Working...
                                X