Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-икономичните автомобили според EPA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-икономичните автомобили според EPA

Според Американското агентство за защита на околната среда (EPA) съвместно с департамента по енергетика.

1. Toyota Prius

2. Honda Civic Hybrid

3. Toyota Camry Hybrid

4. Ford Escape Hybrid

5. Toyota Yaris (с механична кутия)

6. Toyota Yaris (с автоматична кутия)

7. Honda Fit (с механична кутия)

8. Toyota Corolla (с механична кутия)

9. Hyundai Accent (с механична кутия) / Kia Rio (с механична кутия)

10. Ford Escape Hybrid / Mercury Mariner Hybrid

http://cars.actualno.com/news_81812.html
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Браво на Японките.

Само са пропуснали най-икономичния автомоби, този който даже връща гориво, благодарение на който всички ние караме коли. Знаете кой е)

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
      Браво на Японките.

Само са пропуснали най-икономичния автомоби, този който даже връща гориво, благодарение на който всички ние караме коли. Знаете кой е)
      Аз не знам кой е ...

Comment

Чедо е на един голям Холдинг!

Comment

Не виждам в анкета самолет 155 , което я прави нереална.След като Голф АBU да т . кредора .. гори повече от 155 2,0л8VTS какво да говорим. А Голф ABF ма 16л не му стигат и пита за още.
          На жената АЕЕ то гълта 10 ка в града.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Не виждам в анкета самолет 155 , което я прави нереална.След като Голф АBU да т . кредора .. гори повече от 155 2,0л8VTS какво да говорим. А Голф ABF ма 16л не му стигат и пита за още.
            А бре баце тия коли всичките са произведени след 2003 г. па ти говориш за самолет 155-аре се осъзнайте малко преди да пишете глупости

П.С.А незнам защо Лупо 3L го няма в тази класация
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
              А бре баце тия коли всичките са произведени след 2003 г. па ти говориш за самолет 155-аре се осъзнайте малко преди да пишете глупости

лупото не беше ли дизелово? ако да то липсва защото хамериканците май още не са разбрали че може и дизела да се смета за кола
              Alfa Romeo Corsswagon
              Aprilia Tuono RSV

Comment

Първоначално публикувано от bushiDO
                Първоначално публикувано от Mury

лупото не беше ли дизелово? ако да то липсва защото хамериканците май още не са разбрали че може и дизела да се смета за кола
                Абсолютно
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

: - )

Абе до колкото съм гледал и чел тези хибридни автомобили са икономични при доста тесен диапазон на скороста на движение. А и маи някой се опитва да ги налага на пазара и им прави реклама
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                    Първоначално публикувано от Nikiboy
                    Браво на Японките.

Аз не знам кой е ...
                    Служебният
                    sigpic

Comment

Re: : - )

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                      Абе до колкото съм гледал и чел тези хибридни автомобили са икономични при доста тесен диапазон на скороста на движение. А и маи някой се опитва да ги налага на пазара и им прави реклама
                      Ми не съм сигурен колега - в америка бяха правили някакъв тест между дизелов ML новия и Лексус Хибрид пак СУВ. Теста беше на много голямо разстояние през няколко щата и по всякакви пътища. Та този Лексус даде много добри резултати на теста. Мисля че ML-а спечели с много малко, но той е дизел последно поколение и практически не може да се кара в САЩ, което прави Лексуса победител, нали?
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Наи

Най-икономична е счупената кола. Вързана за друга минава стотици километри без грам разход.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Хи-Хи - Наште ако ги включат ще бъдат на челни места , ама отзад - напред
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

тва малко като лафа "тая лада върви почти без бензин, щото през повечето време я бутаме..."
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                            X