Известие

Collapse
No announcement yet.

Сняг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Определено
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Току-що си изчистих снега пред гаража, защото утре ще се пробвам да отида до вилата - имало там около 50см.сняг и ще ми е интересно колата, гумите и естествено аз, дали ще се справим.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        Ако е хлътнал няма да сменям лагерите Аз вече й взех душата, няма какво да искам повече от нея
        Тя твоята е уникат бе!
        Как така ще я оставиш?
        Тамън щях да наругая русия, че алкохолизира и развращава темата, ама му прощавам заради мезетата!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Тя твоята е уникат бе!
          Как така ще я оставиш?
          Тамън щях да наругая русия, че алкохолизира и развращава темата, ама му прощавам заради мезетата!
          Не си я виждал скоро... за това така говориш
          Дойде й времето
          Читава колица излезе, доволен съм
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Навън е люта зима, - 14 е в момента в Рс, излизах по задължение преди час. Крепят ме мезетата и ракията на свата
            Не изпия ли едно преди излизане ми се съсирва кръвта, не моем се запрем
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Навън е люта зима, - 14 е в момента в Рс, излизах по задължение преди час. Крепят ме мезетата и ракията на свата
              Не изпия ли едно преди излизане ми се съсирва кръвта, не моем се запрем
              Тука пак заваля сняг, но по някаква причина някой е отвил задника на Ренетка, та ще сляза да я разсъблеча, преди да се е сплескала.
              Както посочи колегата, студено си е.
              Тука кукерите думкат и вдигат шум, ама както гледам, скоро всички ще се маскираме и ще стане пълен карнавал
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е, ми 166-цата си е голям автомобил.
                Преди малко се върнах от вилата и се изкефих максимално на тази кола - толкова стабилна, че направо на моменти ми стана скучно, а очаквах разни връткания и други подобни емоции.
                sigpic

Comment

Мисля да продължим темата със заглавието Сняг 2 или ЛЕД!!!
                  Какви танци правя с БМВ-то пред нас направо не е за вярване
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Мисля да продължим темата със заглавието Сняг 2 или ЛЕД!!!
                    Какви танци правя с БМВ-то пред нас направо не е за вярване
                    Аз си мисля, че за вентилатори сега е забранено.
                    Духа си достатъчно

Comment

• -15 сутринта

Неприятно, да. Студеничко беше сабале, освен това ме бяха позапушили отпред и отзад, отстрани преспичка... тегава работа стана.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Вчера сутринта като тръгнах на работа по 155цата имаше 40см сняг,когато се прибрах преди малко по колата няма дори и парченце лед.Викам сигурно жената не е имала какво да прави и е изчистила колата,ама и да я е размразила и подсушила.........да бе да.

Преди малко и се обадих да я питам какви ги е свършила,и се оказа че през нощта някой е запалил контейнера,който е на 2-3 метра от нея и е била на топличко цяла нощ .

Само информативно: В 3.45 през нощта на летище София,термометъра отчиташе -24градуса.Усещах го като -45,щото 6часа на вън си е е..ло майката.
                        Last edited by soldier81; d.m.y г., 11:11.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Абе къв е тоя клинч бре ??? Още няколко дена и само ладички и уазки ще гледаме по улиците......
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Днес чисто новия ни служебен нафтов Ситроен не можа да запали до обяд, та успя да зацепи чак в късния следобяд, благодарение и на усилията ни да го отоплим - поливажме го тук таме с топла вода.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Днес чисто новия ни служебен нафтов Ситроен не можа да запали до обяд, та успя да зацепи чак в късния следобяд, благодарение и на усилията ни да го отоплим - поливажме го тук таме с топла вода.

Да, да за това говоря и аз Ще има пред Планет паркирани бели лади с тузарски номера и лъети жанти

Comment

• Днес беше още по-добре Някои от съседите още се борят да запалят...
                                Attached Files
                                Last edited by didod; d.m.y г., 09:56.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X