If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
Даже.като съм болна,нищо не ме спира да си пуша...в момента ме боли гърлото пак ,ама след малко отивам да забия един пирон в ковчега
Брей не така бе,много си крайна,аз като съм болен пуша,но много малко,гадно ми става от цигарите,а ако ми е запушен и носът хич и не пуша,не усещам никакъв вкус,не ми доставя удоволствие пушенето тогава......
Днес не съм пушил от 8 и 30 сутринта,след малко ше ида да пална един фас с риск да замръзна,абе пушаческо мислене не ме е страх от пушенето а от -1 градус
Unstoppable ! Айде отивай и аз отивам и после се чакаме тука да кажеш как се почуства
Дръпнах на бързо една половинка
....бе лоши хора,имаме в офиса една свободна стая де не се използва ама не ни остават и там да пушим,а вън е гърч,студ и влага,хич не мислят за нас пушачите,докат пушим моем да настинем така
Леко се зашематих,половин пурета ама на бързо и опиням кат вакум помпа
Само пурета и половина.....полека да не излизам да мръзна.........майка ми да не е родила ескимос......
хахаха, правилно, хладничко си е ама все пак си първенец, аз само докато прочета каква е вредата от цигарите и изпуших една кутия, а представи си, ако се бях включила по-рано в темата!
Брей не така бе,много си крайна,аз като съм болен пуша,но много малко,гадно ми става от цигарите,а ако ми е запушен и носът хич и не пуша,не усещам никакъв вкус,не ми доставя удоволствие пушенето тогава......
Днес не съм пушил от 8 и 30 сутринта,след малко ше ида да пална един фас с риск да замръзна,абе пушаческо мислене не ме е страх от пушенето а от -1 градус
еее, колега ти на това ли му викаш студено?! ние тука какво да кажем? Може би Антрактида
Да си добре приспособен в болно общество не е признак за добро здраве!
пожълтели, пожълтели, колко да са пожълтели, успокоявам се с това, че винаги има и по-зле от мен пък и не можеш да отречеш, че аватара е приятен, нищо че ти веднага намери за какво да се хванеш
Да си добре приспособен в болно общество не е признак за добро здраве!
пожълтели, пожълтели, колко да са пожълтели, успокоявам се с това, че винаги има и по-зле от мен пък и не можеш да отречеш, че аватара е приятен, нищо че ти веднага намери за какво да се хванеш
Суско да не намери за какво да се хване..... Няма такъв филм
Доста са пожълтели. Аватарът не ми е приятен. Една уста. При това пожълтяла. Сложи малко червилце, освежи я малко.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment