Известие
Collapse
No announcement yet.
За цигарите !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАз не мисля а знам.....,че дрънкам глупости
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМдаа... пушете си, не ми пречите.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ тва вече е прекалено.....ни бръчки имам,ни съм кривоглед...............
Comment
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКакто каза Нед :,, Пушачите, неприятни са ми тия гадни копеленца!!!"Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеНЕ с лошооо..Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКво тва дет си запалил бре.
Митак къде изчезна па ти бре,никъв те нема......деба тия Вива-Мива-СливакомAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеОгин да ме гори с узо да ме гасат,една пура гУема съм зтурлил та пушек се вдига.......
Митак къде изчезна па ти бре,никъв те нема......деба тия Вива-Мива-СливакомПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБял дроб на пушач и бял дроб на не пушач Спирайте навреме, че става лошо...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБял дроб на пушач и бял дроб на не пушач Спирайте навреме, че става лошо...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСтига па ти бре,замириса ти на пушек и дофтаса на момента....пални една не завиждай
Comment
Comment