Известие

Collapse
No announcement yet.

Измекярският паркинг до мола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измекярският паркинг до мола

Тва по-долу са снимки, показващи къде си държах колата през деня досега (обикновено на мястото на 156-ицата). Едно от последните места в района, където нито преча, нито е забранено спирането (щото из уличките не е забранено, ма не може да се мине вече, а на Арсеналски до тротоара е ОК, ма е забранено).
    Днес паркирам и... знак! Паяци и т.н.

Понеже, както се сещате, по тази уличка от 30 метра движението не е като по централен булевард, предполагам, че инициатор за знака е собственикът/управителят на паркинга - напоследък има по няколко коли и сигурно се чувства ощетен . Тоя същият, когото подозирам и че ми спадна гумите първия ден, в който си купих колата и я оставих на тва място, докато реша дали да пренощува НА паркинга.
    На тоя паркинг държим 4 служебни коли и аз понякога също ползвам някое от тези 4 места (т.е. колата е позната), ма се въздържам (все пак за служебните са предвидени местата). Веднъж за по-лесно рекох да обърна вътре на широкото и некъв безумен пазач ми пусна бариерата, замалко да ме направи на пикап.
    Та така - пожелавам на инициатора кон да го членува със задна дата и да свиква с мойтга кола В паркинга - хем шму кисна там, хем няма па да му дам по 7 лв. на ден, травестит скапан

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Преди години това беше полигон на СБА, обучаваха се шофьори там и имаше СВОБОДЕН достъп за всички. После част от площадката стана автокъща, заградиха си хората с 2 метра високи огради, другата част стана паркинг, на който първоначално стояха новите автомобили на ПроМобил (тогава внасяха Волво и Рено). По-късно стана просто платен паркинг, а в един момент и общински наказателен паркинг - паяците носеха там своите "жертви". Към момента не знам чия собственост се води терена, преди беше общинска, но всички знаем как се променят нещата у нас, само за часове. Явно така решават проблема със задръстените улици...
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Ами да така се борим със задръстванията. Бутаме кинти здраво на приятели и роднини а после обикновенните столичани да се оправят. Толкова сме корумпирани че няма на къде повече. А ти вземи един флекс и го резни тоя знак. Едно време някой беше казал че ще натъпче един трабант с С4 и като го вдигне паяка ще го взриви таман да отрепа омразното нещо.
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ми по мои наблюдения паяците вършат полезна работа, само когато има някакво извънредно мероприятие и спряли коли - миене на улиците, митинг или некви такива. През останалото време просто правят пари и нищо полезно
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Винаги съм се чудил какво ще стане, ако в един момент всички престанем да си взимаме колите от наказателните паркинги
          Представете си само как ще оглупеят шибаните фуражки
          Паркингите ще бъдат пълни и паяците няма да има къде да оставят взетите коли, а по улиците ще бъде пълно с неправилно паркирали
          Горе-долу същата работа като с боклука
          Е тогава кметове, разни комисарчета-палячовци и тем подобни плазмодии ще се видят в голямо чудо
          sigpic

Comment

Ще му намерят цаката, я Враня я някое от заебаните военни поделения сега ги има много. Щом е за кинти да ни доят ще измислят бързо начин мамка им алчна долна.

Comment

Прав е Борил,те боклука от София в Пловдив ще пратят,а за пари колите и на Шипка ще ги качат .Таман повече пари за разходи ще търсят
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
              X