Имам проблем с отварянето на видео и аудио файлове с WMP 11.Значи като цъкна 2 пъти върху някой филм или песен не се случва нищо, а досега се отваряха с WMP 11.Трябва ръчно да задам "отвори с...", или да отворя плеъра и от "отвори файл...", което не е удобно.Пробвах със систем ресторе, но не се оправи.Някой да даде акъл, струва ми се че някой ключ в регистъра си е променил стойноста, но не знам де да бръкна.Предполагам че се получи след като използвах AVG Tuneup.Обаче вече не работи, понеже беше версия за веднъж.Оправи някакви проблеми, ма май развали друго.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с WMP.
Collapse
X
-
Отвори с ..
Избираш WMP
Маркираш чекбокса най долу винаги да отваря съответния тип файлове с него
ОК
и си готов .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Гледам, че си с Windows 7.
Отиваш на: Control Panel\Programs\Default Programs\Set Default Programs .
От там има списък в ляво от програми, избираш "Windows Media Player" , и долу в дясно има един бутон "SET this program as default".
OK и би трябвало да няма проблеми.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеОтвори с ..
Избираш WMP
Маркираш чекбокса най долу винаги да отваря съответния тип файлове с него
ОК
и си готов .
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеГледам, че си с Windows 7.
Отиваш на: Control Panel\Programs\Default Programs\Set Default Programs .
От там има списък в ляво от програми, избираш "Windows Media Player" , и долу в дясно има един бутон "SET this program as default".
OK и би трябвало да няма проблеми.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment