If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а тази деси не знам точно коя беше от всичките ама май имаше големи *ици, по които аз не си падам понеже съм естет та точно таз вафла да ми е карала бъдещата кола - ми ае нема нужда ахахааааа
Марков прекалено си краен.......ГТА па и Selespeed доста хора трудно ше те разберат кво караш,ама кат кажеш,че колата е на ДесиСлав всеки в България ше каже,че е арна
---------- Post added at 02:32 ---------- Previous post was at 02:31 ----------
Марков прекалено си краен.......ГТА па и Selespeed доста хора трудно ше те разберат кво караш,ама кат кажеш,че колата е на ДесиСлав всеки в България ше каже,че е арна
---------- Post added at 02:32 ---------- Previous post was at 02:31 ----------
Шом даваш пръскалка мое се замисля пак и аз
добре ама тя тази Деси не е баш от "вървежните" май а и гледах я в Биг брадър три пъти за по пет минути ами отношението и към живота е доста перверзно та затова пиша така аз
ако имаш Бентли и го оповръщаш няколкостотин пъти за тебе тва стойност няма даже напротив ще разпространиш слуха - ей тоя дето ми взе оповръщаното Бентли е мноо тъп нищо, че плати за него 120 000 лева - хак да му е - мен ми го подариха - мухахаха е те де
Тази кола см я виждал в Ауто Италия по различни кофти поводиКолко пъти е удряна от пред само тя си знае Тази кола може да спори за първото място за най длго продавана кола Тук във форума продават една с побликувана обява на 17.08.09 г.Сега сме 2012 и и два края на светаПо добре да си ги карат
Тази кола см я виждал в Ауто Италия по различни кофти поводиКолко пъти е удряна от пред само тя си знае Тази кола може да спори за първото място за най длго продавана кола Тук във форума продават една с побликувана обява на 17.08.09 г.Сега сме 2012 и и два края на светаПо добре да си ги карат
Коя е па тази обява във форума?......не съм я виждал....
Comment