Известие

Collapse
No announcement yet.

кой разбира от велосипеди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Рибар,думах с брат ми по Скайп,значи за теб само сглобка бате с тия кила,и био по-добре за теб рамката да е стоманена а не алуминиева ,и яки джанти,мое ти се сглоби нещо за 300-400 евро.....това е положението....
    Могат да ти сглобат RAM или DRAG....били арни,ставали....
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 16:26.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

никога до сега не съм знаел че се сглобяват по поръчка колела?то ми е най лесно да отида до некой дето продава ма те всичките са му за продаване...и като се строши че ми каже много си дебел не е издържало знам аз....

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Рибар,думах с брат ми по Скайп,значи за теб само сглобка бате с тия кила,и био по-добре за теб рамката да е стоманена а не алуминиева ,и яки джанти,мое ти се сглоби нещо за 300-400 евро.....това е положението....
      Могат да ти сглобат RAM или DRAG....били арни,ставали....
      аз си сглобя нещо накрая от "денонощтният" магазин с ножиците за арматура или па ако е с въже с нож за готвене с зъбци и айде потегляме, егати цифрите за колело, за тия пари си зема още една 164,само явно трябва да се оглеждам по колелата на хората и да ги питам първо доволни ли са да не си напазарувам нещо некачественно.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        никога до сега не съм знаел че се сглобяват по поръчка колела?то ми е най лесно да отида до некой дето продава ма те всичките са му за продаване...и като се строши че ми каже много си дебел не е издържало знам аз....

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

аз си сглобя нещо накрая от "денонощтният" магазин с ножиците за арматура или па ако е с въже с нож за готвене с зъбци и айде потегляме, егати цифрите за колело, за тия пари си зема още една 164,само явно трябва да се оглеждам по колелата на хората и да ги питам първо доволни ли са да не си напазарувам нещо некачественно.

Хахахахаха,е тва е най-удачното и евтино решение

Comment

аз го реших проблема с колелото,имам един познат прави всичко от метал врати решетки всичко,давам му заявка и 2капли 13 ски от жигула и аре форца,даже те са 4 на 98 и лятото може да си слагам от алфата спиййдлайна алуминиевите,га па ме издържи колелото,сигурно ще приличам като тръгна за риба на ония изтрещеняци от пустинята в "Лудият Макс"

Comment

За 400-500лв. могат да ти направят перфектно колело.
            Според мен българските рамки на Сross и Drag са здрави и с добьр дизайн, а това е най важното - другото са вариации.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              За 400-500лв. могат да ти направят перфектно колело.
              Според мен българските рамки на Сross и Drag са здрави и с добьр дизайн, а това е най важното - другото са вариации.
              Трбват му и убави капли,тоест тия 500 лв отиват на 600.....300 евро,Крос не ги знам,но Драг ги бива....и не са български,марката е българска,рамките се правят някъде при жълтурчетата ако не се лъжа

Comment

Селянинът с колелото.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Селянинът с колелото.
                  Може да ми се цупондриш но.... понякога те харесвам
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                    Може да ми се цупондриш но.... понякога те харесвам
                    и какво му харесваш глей къв поглед е докарал
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      и какво му харесваш глей къв поглед е докарал
                      Влажен
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Селянинът с колелото.
                        Суси аре бе мацо цъл ден те чекам...дека одиш като спукана капла по пато...абе боли ме глава от сутринта рано кажи лек не се наспах тая нощ и излзиах сутринта рано и ми е тегаво,нали си ни капацитет тука изкажи се

Comment

За велоспед наистина е най-добре да се сглоби по поръчка и индивидуални изисквания, както и компютрите. Аз купих миналото лято това , но в доста по-различно изпълнение. По-добра вилка, други джанти, 2 диска Шимано и т.н. На място сменихме педалите, седалката и кормилото, за да са по-удобни на жена ми и накрая ми излезе към 150 лв. по-евтино оттук. Добър магазин за велосипеди е тоя на близнаците Сто ка - Близнаците
                          бул. "Васил Левски" 28. Момчетата са точни и имат доста модели.
                          В Метро пускат доста добри промоции и има колела под 100 лв., но с това тегло ще трябва да си купуваш доста неща и "фабричните" ще ти останат в повече. Сп. мен здраво колело със стоманена рамка и без окачване струва макс. 300 лв.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Днес бях в магазина на Драг(бул.Гешов)Марката си е българска и се правят в Красна поляна.Изнасят и за чужбина.По въпроса:показаха ми рамка за 129лв.и останалото зависи от теб, но под 600 лв. няма да паднеш , освен от денонощния.А там не се знае на какво ще попаднеш.
                            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Според мен се оглядай по колоездачните форуми за нещо качествено втора ръка. Иначе за ново под 600 лв, както казаха колегите, няма да паднеш.
                              Lexus IS200

Comment

http://xn--80aagchfanjcc6aftsr6a.com...27b8137ef87902

ето ти колело

Comment

Working...
                                X