Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо ми товари компютъра ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма нищо страшно да флашнеш биоса, но не е гаранция, че ще ти се реши проблема.
    Имам едно РС с MSI-ко дано, дето като му кача сървис пак 3 на ХР и умира.
    Щом 32битовата версия е работила О.К., върни нея, освен ако изришно не ползваш някое 64битово приложение.
    А може да си завъдил някоя гад,дето Нода не я хваща.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Добре де,кой процес трови професора,виж в гугъл кво пише за него и решавай ,или го килни и пробвай пак с игрицата,може да е нещо тъпо и след като го стопираш да не се стартира повече.Ако е ексето на играта търси си по-читав крак.
      Last edited by 546; d.m.y г., 23:46.

Comment

На твое място бих си прехвърлил документите, форматиране на диска, записване на отново на операционната система, а след това ще му мисля.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Старуха,харесва ми радикалния ти подход,а след това което препоръчваш може да пробва и по трудния начин

Comment

проблема ми се реши с друг 64 битов уин, тоя просто е бил няква бъгава версия.
            Няма как да мина на 32 щото имам 2 програми за 64 които ми трябват и най важното игрите вече искат много рам а с тая 32 не може повече от 3.00ГБ мисля ,че беше и не мога да използвам останалата рам МЕРСИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !!!!
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
            X