Известие

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на пострадалите от наводненията !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да помогнем на пострадалите от наводненията !

Нека да помогнем на пострадалите , когато най-много се нуждаят от това!
    Знам,че тук има много добри хора

Днес Българският Червен кръст, съвместно с трите мобилни оператора активираха кратък номер 1255 за дарения чрез SMS за пострадалите от наводненията.
    Стойността на всеки изпратен SMS е 1.20 лева с ДДС.

Средства се набират и по банкова сметка:

Български Червен кръст
    Уникредит Булбанк АД
    BG64UNCR76301078660913
    UNCRBGSF
    Може да се направи и онлайн дарение на Интернет страницата на организацията - www.redcross.bg.

цък

п.п.

8 джипа занесоха храна на наводненото село Бисер
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Събиране дрехи и одеала в помощ жителите на с. Бисер

Който има възможност и желание,нека да помогне
    Утре може да е твоят дом, на твои близки, може да се случи и на теб!
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=4&t=285536

Който може да помогне с дрехи, одеала, обувки, ботуши, чорапи и.т.н.
      Телефонни номера и адреси на които може да занесете даренията, това са колеги от Офроуд форума!

СОФИЯ ---От утре 07.02 от 09.00ч. който има възможност и желание може да носи дрехи и одеала на адрес-София Зона Б5 бл.7 до вх.В помещението е м/у входовете на блока. Със сини решетки - Сервиз за битова техника- Аз съм там: Методи - 0899278323

БУРГАС---, който иска да дари каквото и да е за бедстващите да го донесе на селскостопанското летище в базата на Vromos. Аз имам грижата всичко да стигне до нуждаещите се !!! Телефона ми е 0899852338 Явор, По всяко време !!!

СТАРА ЗАГОРАМога да предоставя пункт за събиране на дрехи и помощи в Стара Загора. Имам достатъчно място. По всяко време!
      Йордан Стоянов тел. 0878 706 714

Утре и аз съм на разположение в Стара Загора мога да помагам за транспортирането до помещението на Данчо!!!
      Телефон: 0897495046 Живко!

ДИМИТРОВГРАД Осигурявам помещение за събиране на помощи в Димитровград. Оказвам пълно съдействие. 0899 837 607

ПЛОВДИВ --- Пловдив нещата се събират на ул. Академик Петър Динеков, 10 в Кичук париж.тел там е 0887 28 29 59, събират всичко.Като гледам форумът обаче има повече нужда от транспорт, и най вече да събираме ботуши и чорапи.
      Алфа Ромео 155 2.0 16V T.S Super 1995 год.

Comment

Колега LiTtLeRoCk,
        не си помня регистрацията в bmw форума,а видях че хора питат за организация във Варна Ще помоля да им предадете съобщението
        Благодаря предварително !

Информацията ми е от фейсбук
        това е профилът на момчето
        Станислав Петров

ОРГАНИЗИРАМ ПУНКТ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДРЕХИ И ОДЕЯЛА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ В с. БИСЕР . АДРЕСА Е ул. " Синчец" N: 3 . Teлефона ми е 0898 45 36 35

Comment

Използвам темата на Викторелка, за да изкажа възмущението си от безхаберието на всички правителства от последните 20-тина години и изобщо липсата на отговорността за опазването на водните богатства.

Всяка преградна стена е едно хидротехническо съоръжение носещо блага и повечето от тях са изградени по онова време.

Цари пълно невидение за това което имаме - няма дори регистър и статистика за броя и разположението им.

Няма отчетност чия собственост са и какви са отговорностите, а това е нещо като една ядрена централа - дава блага, но иска отговорности изразени в подръжка, методически предписания, охрана и др.

Това са си стратегичиски обекти, използвани от случайни хора за лични цели.

Струва ми се, че след толкова много години, някой започва да зацепва за какво става въпрос, но пак ще плащаме ние, вместо тези които са ги ползвали за лични облаги, естествено изразени в пари.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Когато разберем, че личните ни интереси съвпадат с обществените, ще си говорим на друг език и нещата в държавата ще започнат да се нареждат
            п.п.
            Много хубава статия има тук
            От блоговете: Държава на показ или наръчник за потопяване на сушата

Позволявам си да сложа още една снимка на Joro Hadjiev
            Той казва,че местните даже имали сили да се шегуват...
            Попитал един дядо, дали големците са идвали до там и той отговорил така: "Бат Бойко беше тук, закри наводнението и замина".

п.п.
            Може би трябва последните два поста да се преместят в друга тема

Comment

Working...
            X