Известие

Collapse
No announcement yet.

Летни гуми на лед ;)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Летни гуми на лед ;)

Колеги, дайте някакъв съвет как да измъкна колата..забила е на един лед и няма мърдане..двама не можем да я избутаме..
    сега отивам с кофа пясък..ама пак се съмнявам..веднъж само да тръгне

Поздрави!
    147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Щом си с летни гуми по-добре изчакай да стане м. март .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И като тръгне, докъде точно си въобразяваш, че ще стигне с летни гуми в това време?!
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Точно до първия стоп,след това ще трябва бутане на място до 3-та скорост,докато евентуално захапе.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Бе то да не е до първия спрял пред него автомобил или недай си боже до първия пресичащ пешеходец.
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
            Колеги, дайте някакъв съвет как да измъкна колата..забила е на един лед и няма мърдане..двама не можем да я избутаме..
            сега отивам с кофа пясък..ама пак се съмнявам..веднъж само да тръгне

Поздрави!
            Пясък и сол ще свършат работа + лопата. Обаче съвета ми е да изчакаш да поолаби времето и да се постопи снега. По добре с такси се движи да няма после тема- колко струват предни фарове и броня
            Lexus IS200

Comment

Като допълнение на всички предложения - може да се използват вериги и сгур, а също така някой да те изтегли на по-изчистено място.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Има и друг вариант: слагай вериги и карай с тях... а на пролет - нови гуми, накрайници, носачи, тампони...

Ако ли пък въпроса е как да изкараш колата от там дето си я окопал - спрей "течни вериги"...
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Не вярвам, че двама човека не мога да бутнат кола, та дори и с летни гуми.
                  Да не те бутат некви баби бре.
                  Скоро бутах една кола заедно с една лелка, тя се беше облегнала и аз бутах и колата и нея.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Не вярвам, че двама човека не мога да бутнат кола, та дори и с летни гуми.
                    Да не те бутат некви баби бре.
                    Скоро бутах една кола заедно с една лелка, тя се беше облегнала и аз бутах и колата и нея.
                    Брей, ти да не си Конан Варварина?
                    Мен със 159-ката двама доста едри мъжаги не можаха да ме помръднат. Буквално колата не помръдна - беше легнала по корем в снега и стъпила на лед, върху който просто си въртеше гумите . Изхода се реши с един МЛ, който беше на единия от тях.
                    А иначе, едно Сеатче Ибиза, с една мацка в него и аз сам го бутнах да се измъкне. Всичко опира до килцата, та зависи каква е колата, това е .
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Що нападате човека - на лед зимна лятна все тая!!!
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        Мен със 159-ката двама доста едри мъжаги не можаха да ме помръднат. Буквално колата не помръдна - беше легнала по корем в снега и стъпила на лед, върху който просто си въртеше гумите . Изхода се реши с един МЛ, който беше на единия от тях.
                        А иначе, едно Сеатче Ибиза, с една мацка в него и аз сам го бутнах да се измъкне. Всичко опира до килцата, та зависи каква е колата, това е .
                        Е, ако си на кантар върху лед няма как да те бутнат.
                        Имах предвид просто липса на сцепление на колелата. Това се преодолява с една ръка и три-четири залюшквания.
                        Аз съм Крали Марко, ти нали си патриот, какви са тези чужди "звезди".
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Благодаря на всички за съветите..
                          общо взето, веднъж излезе ли, няма проблем..карам по големите булеварди и те са чисти.
                          Мъчих с какво ли не..гореща вода..пясък..накрая трима стабиляги и на полусъединител я избутахме..след час и половина мъки

Поздрави!
                          147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Comment

Първоначално публикувано от bager
                            Първоначално публикувано от Susscrofa
                            Не, просто е извратен до безкрайност
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
                              Благодаря на всички за съветите..
                              общо взето, веднъж излезе ли, няма проблем..карам по големите булеварди и те са чисти.
                              Мъчих с какво ли не..гореща вода..пясък..накрая трима стабиляги и на полусъединител я избутахме..след час и половина мъки

Поздрави!
                              Е, ми това е истината и като пуснете Мамата на воля и нещата се получават.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X