If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колата е била коментира доста . И преди беше пусната за продаване , даже може и собственика и да е регистриран във форума. Колата съм я виждал на живо много пъти докато учих в Габрово и наистина е като на снимките... уникална кола. Беше си пусната за смешно ниска цена и никой не я купи. После се появил някой си който искал още да свалят от цената .. собственика май се беше ядосал и така и сега най вероятно за това няма цена...
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Често я срещам през лятото. Има много хубаво гласче
Вчера разговарях с един алфист от Габрово и каза, че се е занимавал с нея, и наистина е на тези километри.
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Еййй , на тази бричка само едно антикрило й липсва и лепенка "Господ ми е навигатор"
?!?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Еййй , на тази бричка само едно антикрило й липсва и лепенка "Господ ми е навигатор"
това е колата на Петко77 уникална е и е толкова запазена че ... думи нямам единственото гадно при този модел е, че няма остатъчна стойност при реставрация т.е. не е котируема иначе за каране е перфектна сега бат Венци може да каже друго ама колата - точно тази кола е супер виж я на живо и тогава говори
Не бе колеги , просто си помислих че сега някой "специалист" ще я купи и ще си направи някой "тунинг" майд ин БГ .... Общо взето ме е яд че нямам възможност да я взема
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Не бе колеги , просто си помислих че сега някой "специалист" ще я купи и ще си направи някой "тунинг" майд ин БГ .... Общо взето ме е яд че нямам възможност да я взема
специалистите отдавна са минали през този модел ...
колата е страхотна аз преди три години като си отивах на вилата в Трявна я видях в Габрово до театъра и оттогава се влюбих не само аз ами и жена ми ... после питах из форума и колеги ми дадоха номера на Петко обадих му се ама той тогава не я продаваше (преди три години) ... оттогава се случиха много неща и на няколко пъти бях на косъм да я купя (с Петко имаме уговорка) ама на - роди ни се детенце започнахме нов бизнес и т.н. колата е супер сама по себе си но сега е сложно а не съм човек, който би я взел да я съсипе ...
Хора това са страхотни автомобили за времето си са били нещо като Ауди S4 сега имат страхотна история и емоционален заряд ...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment