Известие

Collapse
No announcement yet.

Nokia 1100 RH18....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Nokia 1100 RH18....

Колеги тия митове и легенди за тия нокии и банкоматите истина ли са ?
    И някои продал ли е въобще такава нокиа за повече от 20 лева?
    Имам една такава RH18 made by nokia ...това означава ли че е германска и реално има ли истински купувачи за такива телефони?

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

накратко - да, истина е. Почти се убеден, че твоята не е от "специалните" защото там пише майд бай Нокия финланд. От друга старана интернет не е най-подходящото място за продажба на такъв телефон. Гледат ги.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Баси,къв е тоя телефон бре,гледам обяви в Гърция от 300 до 15 000 евро........
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        накратко - да, истина е. Почти се убеден, че твоята не е от "специалните" защото там пише майд бай Нокия финланд. От друга старана интернет не е най-подходящото място за продажба на такъв телефон. Гледат ги.
        Пише само made by nokia не пише нито финландия нито германия, зато се чудя от кои е.
        За интернета си много прав, просто няма кого да попитам.

Comment

Не се излагайте бе хора. Първо това са пълни глупости и второ, дори да беше истина, за тия 2 години от както се тъбят тия глупости, мислите ли че нямаше да си оправят банкоматите вече?
          Lexus IS200

Comment

Не са глупости, повярвай ми. От програмисти дори ми беше разяснен софтуерния му бъг и на практика целия алгоритъм, с който се прави магарията. Вече, дали банките са запълнили тази дупка, е друга тема...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Не са глупости, повярвай ми. От програмисти дори ми беше разяснен софтуерния му бъг и на практика целия алгоритъм, с който се прави магарията. Вече, дали банките са запълнили тази дупка, е друга тема...
              И в какво се корени магията?
              Lexus IS200

Comment

Сега си погледнах документите на моята 1100...всичко е на немски...това ме води към мисълта че и моята е Германска..

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  И в какво се корени магията?
                  Забравил съм, не съм програмист, все пак, а и отдавна говорихме за това, но помня като ми разказваха, че и те самите бяха втрещени как такъв дребен бъг в телефонен софтуер, може да направи такива поразии. Като го видя едното приятелче, ще го питам, пак да ми разкаже... междувременно, със сигурност някъде по софтуерните форуми може и да пише нещо по въпроса, ама съм сигурен, че цялата истерия с тази Нокиа не е партенка...
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Един познати продадоха такава нокия и взеха към 10000лв. Веднага след се сетих, че познат имаше такава. Оказа се, че се купуват само някаква определена серия произведени в Бохум или нещо такова беше. Ако имате такива наистина са пари...
                    Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

[QUOTE=Ma7e4k0;1028383]Имам една такава RH18 made by nokia ...QUOTE]

Всъщност ценните са RH 15-16-17, RH-18 има колкото искаш, а за това дали е истина - истина е !
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Какъв е смисъла от един модел 1100 да има 5 вида?
                        Rh15,rh16 и тн..
                        Аз пък четох че това е една голяма измама и всичките са RH 18, а това с rh 17 е търговски трик за да я купят за по-малко пари.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                          Какъв е смисъла от един модел 1100 да има 5 вида?
                          Rh15,rh16 и тн..
                          Аз пък четох че това е една голяма измама и всичките са RH 18, а това с rh 17 е търговски трик за да я купят за по-малко пари.
                          А знаеш ли начина и принципа, по който всъщност се позлват тея телефони, мисълта ми е - това че някой не знае нещо не значи, че не е вярно Иначе казано намери rh-15-16-17 майд там където трябва да е, а аз ще ти намеря човек, който ще плати 1500лв. за него !
                          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                            А знаеш ли начина и принципа, по който всъщност се позлват тея телефони, мисълта ми е - това че някой не знае нещо не значи, че не е вярно Иначе казано намери rh-15-16-17 майд там където трябва да е, а аз ще ти намеря човек, който ще плати 1500лв. за него !
                            Добре а как ще обясниш че в интернет има само "подправени" снимки на RH 15,16,17
                            Искаш да кажеш че RH 18 - не става за тази работа така ли?

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1895328

Ето тук са единственните снимки които открих.
                            Странното е че първите два телефона са с еднакъв IMEI .....
                            А на RH18 осмицата е много зле сложена...
                            Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 20:44.

Comment

Баба ми имаше такава Нокия,като втори телефон.
                              155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                              1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                              GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                              ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Working...
                              X