Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от 28.10.06 Четвърто драг състезание
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioЕ така като гледам е било много интересно! Изпуснали сме много.
Кога пак очаквме да се явят тези коли?
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от QuadrifoglioЕ така като гледам е било много интересно! Изпуснали сме много.
Кога пак очаквме да се явят тези коли?Всеки си има мнение носи си твойто
Мене състезанието ме изкефи на максимум
Още повече че се класирахме 3-ти в клас А и сме втори в генералното за 2006г. Честито Ванка добър отбор сме
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Абе в състезанието е важно колата да е бърза. А не как изглежда. Не знам какви са му времената на това Ауди, но с този кулер подсказва,че би трябвало да е бързо. Не знам. Иначе ако си говорим за изглед, наистина прилича на 30-годишен калорифер.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от alfistaланчията какво време даде2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Ланчата е 11.004 има разлика Васеsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXнемога да схвана повода за злобните ви постове ма явно и вие незнате за какво сте писали!да имам си мнение и си го носяи според мнението ми подобни коли ката тази не са особено за възхищение,нооо вие си знаете......
първо :не са злобни постове а съвсем нормална реакция на хора които се занимават с тоя вид спорт
второ : съвсем ясно си знаем какво сме написали
трето : мнението ти за подобни коли си задръж за себе си
и последно ние наистина си знаеме нямаме нужда от твоето компетентно мнение
п.с. в заключение нищо лично просто това е първото което ми доиде на акъл като про4етох днешния ти постсам виждаш че след първия съм се въздържал но прекаляваш
когато си направиш и ти кола за там и се докажеш и е красива повече от тея тогава бъди остроумен
Comment
-
Ами аз не разбирам много за какво говорите (спорите ли) - Ланчата е по-красива за мен и мисля , че няма нищо лошо да се възхитим на резултат 11.004 без нитро
иначе свяалям шапка на всички които влагат толкова усилия и средства за да направят колите си бързи за драг2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment