Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от 28.10.06 Четвърто драг състезание

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки от 28.10.06 Четвърто драг състезание

Е така като гледам е било много интересно! Изпуснали сме много.
    Кога пак очаквме да се явят тези коли?
    XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
      кои,тея осакатените с кулери от камиони,хаха нема такъв смех,то бива скрападжийство ама това тяхното край няма

Comment

Първоначално публикувано от MrX
        Първоначално публикувано от Quadrifoglio
        кои,тея осакатените с кулери от камиони,хаха нема такъв смех,то бива скрападжийство ама това тяхното край няма
        Хахахахаа аве мой ти от къде падна току що Всеки си има мнение носи си твойто Мене състезанието ме изкефи на максимум Още повече че се класирахме 3-ти в клас А и сме втори в генералното за 2006г. Честито Ванка добър отбор сме
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

бобо остаи не се занимаваи хора всекакви вкусове разли4ни

Comment

немога да схвана повода за злобните ви постове ма явно и вие незнате за какво сте писали!да имам си мнение и си го носяи според мнението ми подобни коли ката тази не са особено за възхищение,нооо вие си знаете

Comment

Абе в състезанието е важно колата да е бърза. А не как изглежда. Не знам какви са му времената на това Ауди, но с този кулер подсказва,че би трябвало да е бързо. Не знам. Иначе ако си говорим за изглед, наистина прилича на 30-годишен калорифер.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ланчията какво време даде
                Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                  ланчията какво време даде
                  Ами най-бързата кола без нитро досега в историята на божурище- 11.04 мисля - цитираха в тунинг.бг - за съжаление се отплеснах и съм изпуснал интересното
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ланчата е 11.004 има разлика Васе
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Евала на ланчата,времето е невероятно
                      Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

делта интеграле немат равни
                        Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                          немога да схвана повода за злобните ви постове ма явно и вие незнате за какво сте писали!да имам си мнение и си го носяи според мнението ми подобни коли ката тази не са особено за възхищение,нооо вие си знаете......
                          аз щи обясня ве пич
                          първо :не са злобни постове а съвсем нормална реакция на хора които се занимават с тоя вид спорт
                          второ : съвсем ясно си знаем какво сме написали
                          трето : мнението ти за подобни коли си задръж за себе си
                          и последно ние наистина си знаеме нямаме нужда от твоето компетентно мнение
                          п.с. в заключение нищо лично просто това е първото което ми доиде на акъл като про4етох днешния ти пост сам виждаш че след първия съм се въздържал но прекаляваш когато си направиш и ти кола за там и се докажеш и е красива повече от тея тогава бъди остроумен

Comment

Ами аз не разбирам много за какво говорите (спорите ли) - Ланчата е по-красива за мен и мисля , че няма нищо лошо да се възхитим на резултат 11.004 без нитро
                            иначе свяалям шапка на всички които влагат толкова усилия и средства за да направят колите си бързи за драг
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Мдааааа, Ланчията гие изкъртила - най-бърза кола без нитро ! И наистина е много красива - пича бая си е поиграл.
                              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                              X