Здравейте колеги и колежки ,предлагам да си проведем конкурс за красота във Форума ,нещо като мис Алфа Ромео форум или Конкурс за най красивата Алфистка ,за да не е само за госпожици а да могат да участват всички колежки ,и ние да гласуваме ,било таино или открито това вече може да се реши допълнително ,аз само давам идея ,а вие после ще решите как точно да стане ,колежките да си побликуват снимки в темата и да се гласува,като единственото условие да е да са регистрирани във форума преди днешна дата 15.02.2012.година и гласувалите също да са регистрирани от преди тази дата за да няма нови регистрации с цел повече гласове.Аз лично съм съгласен да съберем и пари за награден фонд за Победителката ,но това зависи пак от вас.И ако тази идея успее то за догодина като се прави календар може да се отпечата снимка на победителката а също и на участничките ,а не като таз годишния календар само пустиняци на него. Ето ,аз съм дал идеята и другото зависи от вас.За мене има само едно затруднение ,че съм Фен на две колежки едновременно и трудно ще избера за коя да гласувам.

Comment