---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТва е погледнато през половин бутилка ледена Пещерска Мастика и чаша вино,утре на бистър поглед ше се чудя кви съм ги писалTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТва е погледнато през половин бутилка ледена Пещерска Мастика и чаша вино,утре на бистър поглед ше се чудя кви съм ги писал)
Ето нещо от Търговище...да ме извинява Гонзо)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:58.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, бе Кольо, за какви красоти пишеш - физическа, духовна или виртуална.
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЯ са кажи си ти на кои колежки си фрълил очото???155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
-
-
Тва е жена ми и има рег. във форума
Боря се за 1-во мястоLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:30.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеТва е жена ми и има рег. във форума
Боря се за 1-во мястоLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКак се събира в лексусаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКак се събира в лексусаVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИскаш да си поговорим за Търговище..?)
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА, бе пиян секс правил ли си..?)
Ето нещо от Търговище...да ме извинява Гонзо)
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗдравейте колеги и колежки ,предлагам да си проведем конкурс за красота във Форума ,нещо като мис Алфа Ромео форум или Конкурс за най красивата Алфистка ,за да не е само за госпожици а да могат да участват всички колежки ,и ние да гласуваме ,било таино или открито това вече може да се реши допълнително ,аз само давам идея ,а вие после ще решите как точно да стане ,колежките да си побликуват снимки в темата и да се гласува,като единственото условие да е да са регистрирани във форума преди днешна дата 15.02.2012.година и гласувалите също да са регистрирани от преди тази дата за да няма нови регистрации с цел повече гласове.Аз лично съм съгласен да съберем и пари за награден фонд за Победителката ,но това зависи пак от вас.И ако тази идея успее то за догодина като се прави календар може да се отпечата снимка на победителката а също и на участничките ,а не като таз годишния календар само пустиняци на него. Ето ,аз съм дал идеята и другото зависи от вас.За мене има само едно затруднение ,че съм Фен на две колежки едновременно и трудно ще избера за коя да гласувам.
Алфистки малко звучи, като солистки или балетистки....а може да има хулиганки, дето не се вписват в тези рамки.
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеА ето ме и мен.
GTV 1.8 TS
Comment
Comment