Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Защо?
    Ааааа сетих се. Увеличавайки броя на постовете, респективно на страниците в темата, ще намалим възможността форумците да попадат на твоите фотоси.
    Права си спирам.
    Еййй ...5 човека сте във форума, все едно един ви е правил.........кви сте вие хора бе....
    ...вечно знаете..
    ..вечно се заяждате..
    ..вечно все вие сте прави....
    ....кво сте завършили и с какво се занимавате,аз недоумявам.....пак казвам : кви сте вие хора бе.....
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Еййй ...5 човека сте във форума, все едно един ви е правил.........кви сте вие хора бе....
      ...вечно знаете..
      ..вечно се заяждате..
      ..вечно все вие сте прави....
      ....кво сте завършили и с какво се занимавате,аз недоумявам.....пак казвам : кви сте вие хора бе.....
      Аз лично съм прасе.
      Занимавам се с борба с "тикви".

Къде видя заяждане, това е просто закачка.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Защо?
        Ааааа сетих се. Увеличавайки броя на постовете, респективно на страниците в темата, ще намалим възможността форумците да попадат на твоите фотоси.
        Права си спирам.
        Ооо пич жал ми е за теб, много е трудно вечно да си наопаки с надеждата да се харесаш. Мен, който трябва ме е харесал и без фотоси, а най-важното е че АЗ се харесвам.Аз не участвам заради победа и потупване по рамото пред строя. Заради самото участие, колкото и да ти е трудно да го възприемеш с ограниченото си мислене.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
          Ооо пич жал ми е за теб, много е трудно вечно да си наопаки с надеждата да се харесаш. Мен, който трябва ме е харесал и без фотоси, а най-важното е че АЗ се харесвам.Аз не участвам заради победа и потупване по рамото пред строя. Заради самото участие, колкото и да ти е трудно да го възприемеш с ограниченото си мислене.
          Аз не разговарях с теб.
          И ти ли пуска снимки? Не съм ги забелязал.
          Тук вече на много хора им е жал за мен, много жалостиви форумци има.
          Аз знам защо участваш.
          Гледала ли си "адвокат на дявола".
          Филмът завърши страхотно.
          "Суетата, любимият ми грях"
          К.М.

Comment

• Несериозно е да се прави конкурс, без да е обявен награден фонд! Стегнете се и измислете награди, ама истински, а не като въображаемите 20-ки на кукера .
            По това ще проличи сериозна ли е темата, или "сеирджийска". То "сеир" винаги има, ама поне да е незлонамерен .

А иначе, на "Susscrofa" много не му се връзвайте, той все пак е Дива свиня, докато повечето от нас са Sus scrofa domestica , позагубили сме част от инстинктите си.
            На всичкото отгоре само ни подвежда с аватара си, там е когато е бил малко диво прасенце. Сега изглежда малко по-така...
            Скоро папараци са го забелязали и снимали, и в момента изглежда така: Enjoy
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Несериозно е да се прави конкурс, без да е обявен награден фонд! Стегнете се и измислете награди, ама истински, а не като въображаемите 20-ки на кукера .
              По това ще проличи сериозна ли е темата, или "сеирджийска". То "сеир" винаги има, ама поне да е незлонамерен .

А иначе, на "Susscrofa" много не му се връзвайте, той все пак е Дива свиня, докато повечето от нас са Sus scrofa domestica , позагубили сме част от инстинктите си.
              На всичкото отгоре само ни подвежда с аватара си, там е когато е бил малко диво прасенце. Сега изглежда малко по-така...

хахахахахахахаххххххаххахахахахахахахахахахахахаха хахахахах
              Цял ден ще си го гледам това да се смея
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                Несериозно е да се прави конкурс, без да е обявен награден фонд! Стегнете се и измислете награди, ама истински, а не като въображаемите 20-ки на кукера .

]
                Еееее, сложи я в темата за мистър АР, която е в АНТРАКТ.
                К.М.

Comment

Еееее, сложи я в темата за мистър АР, която е в АНТРАКТ.

Сложи си я ти, малък ли си?
                  sigpic

Comment

• Аз чакам колежката ALF_RO_DiTa да си пусне фотосите.......
                    Иначе до тук съм за Герито МС..
                    Успех на всички дами
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                      Сложи си я ти, малък ли си?
                      Е, не съм я намерил аз.
                      Предпочитам тази снимка. Аз не съм агресивен.
                      К.М.

Comment

Е, не съм я намерил аз.
                        Предпочитам тази снимка. Аз не съм агресивен.

ми качи си я
                        sigpic

Comment

• СУСКЕЕЕЕ ДЕКА ОДИШ МА !
                          Виж сега прасинке,ти обичаш да си се въргаляш в кочината,ама тая тема не е кочина - ША МА ИЗВИНИШ.
                          Грикай там сладко , сладко и просто спри да се заяждаш със всеки. Боли ме фара за снимките ми честно казано,даже наистина мисля да ги махна окончателно. Да суетна съм,но не колкото тебе Целувки и прегръдки - Г.

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Аз чакам колежката ALF_RO_DiTa да си пусне фотосите.......
                          Иначе до тук съм за Герито МС..
                          Успех на всички дами
                          Еми пишете й, Аз мисля,че ако тя сложи ще избие рибата
                          Peugeot 307
                          A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• а къде са снимките сега????
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                              а къде са снимките сега????
                              Общи приказки ,после АНТРАКТ
                              Peugeot 307
                              A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Аз не разговарях с теб.
                                И ти ли пуска снимки? Не съм ги забелязал.
                                Тук вече на много хора им е жал за мен, много жалостиви форумци има.
                                Аз знам защо участваш.
                                Гледала ли си "адвокат на дявола".
                                Филмът завърши страхотно.
                                "Суетата, любимият ми грях"
                                Не съм ничий адвокат. Просто не обичам някой да е вечна опозиция не по разбиране ,а просто от желание да изпъкне. Не очаквам да ме забележиш, твърде си зает със себе си.
                                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                                X