Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова Година - къде????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За сервитьора ще млъкна щото ще стане дълга и широка.
    За това къде да празнуваме нова година аз празнувах миналата на морето и наистина е страхотно. Предлагам ти ако можеш да намериш вила някъде няма да останеш разочарован. Аз си бях намерил във вилната зона на Балчик между Балчик и Албена и беше страхотно. Преди това почти винаги съм празнувал в София, но напоследък ми е писнало от тая лудница около колед и нова година.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

А това, че си на морето зимата, означава ли, че цените са "зимни" или са си като в летния сезон
      sigpic

Comment

Ми цените в Балчик бяха оста сносни. Мож би по-ниски от София

Comment

Балчик точно е голям ветрилник през зимата, а и сняг много не се задържа като цяло там, както и въобще по Черноморието. Зависи от времето, де
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

дамммм голям ветрилник е в горната част на града. Но във вилната зона не беше никак лошо

Comment

Първоначално публикувано от MONI
              Идеята не е лоша ама нали вие ше сте там.....нема да мое да наемем кръчмата шегувам се разбира се даже кума ми зимата ше е там....

Абе повече нешо на планинско ни се ходи......
              Поради по-добрите условия посрещането на Нова година в Созопол се заменя с такова на остров Тасос.

Засега сме 12 човека, ще ходим с 3 коли. Засега идеята е да останем около 4 дни/3 нощувки

Цените - ~30 евро за 2 човека в двойна стая със закуска.

Празничната вечеря в таверна излиза около 35-40 евро (с алкохола) на калпак в доста добра таверна.

Без включен алкохол е около 20-25 евро на човек

Има нелоши оферти из нета, 3 дни/2 нощувки за 179 лева, ама аз мразя да се лашкам по 7-8 часа в автобус, ще си бръмча с колата.

http://www.bulgariatravelbg.com/ex.php?no=21

До Кавала е по-близо отколкото до Бургас, особено ако се мине през Гоце Делчев и новия граничен пункт. Ако има интерес, мога да споделя и повечко детайли.

Така че Ксантана е свободна
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Значи и аз разбрах за тия озгодни оферти за около 200 лв на човек за 4 дни и мисля догодина пролетта да направя една такава лека почивка пък и хем няма да трябва зелена карта.....

Иначе по темата понеже не ми се търсеше повече и реших да ходя с брат в хотел Филмова Резиденция с. Лесидрен.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                X