Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни пътища

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Опасни пътища

Здравейте,

идеята на темата е да се пише за евентуални опасни пътища за които да се внимава, когато някой възнамерява да се движи по тях.

Тези дни се разходих до Пловдив, та магистралата е в окаяно състояние (нищо ново).
    На някои места има огромни трапове (особено в дясната лента).
    Колеги, внимавайте като се движите по нея.
    Уж са тръгнали да оправят дупките, но едвали ще ги запълнят всички скоро.
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

То не е ли по-лесно да напишем тези по които може да се кара нормално?
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
      То не е ли по-лесно да напишем тези по които може да се кара нормално?
      Ми то ако тях ще споменаваме, по добре да заключваме директно темата.....и аз днес по Тракията се движих, има по педя дълбоки дупки, тировете шарят яко по платната, мамичката им мръсна гадна, долна и противна на всичкото Пътно......тва е магистрала която е на 3-4 години и вече е на леш......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

То проблема е в качеството,а не в тировете. Докато няма независим контрол на качеството на настилката - всяка пролет и есен ще се кърпи, както ние сменяме носачи по същото време.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
          ...На някои места има огромни трапове (особено в дясната лента).
          В един такъв между Търговище и онова заведение до езерото в посока Варна, около 5-6 км преди заведението счупих тас и огънах джанта.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

То ако е така във Варна трябва да забранят движението
            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
            Powered by ...
            sigpic

Comment

Около Полиграфическия е нещо страшно. Дупки, коловози ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Пътя Асеновград - Смолян е в окаяно състояние, особено в отсечката Чепеларе - Смолян. Глупаците започнаха ремонта в късната есен ислед това заспаха дълбок зимен сън
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Към края на месеца ще пътувам към Силистра.Как е пътя Шумен-Силистра?Някой ако е минавал скоро,моля да сподели.
                  Бяха започнали ремонт по него,преди година-две,че беше ужас.Последния път на места го бяха направили,а на други изкъртили целия и се заобикаляше.

Comment

http://dev.ivanatora.info/roads/
                    Картата се обновява редовно.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Тази карта не е изобщо вярна.
                      Тракия от 110 до 135 км някъде е не лоша, ами не знам и аз ... на разклона за Труд/Карлово на моста внимавайте супер много. Коловозите в средната лента, особено ако вали са опасни и спокойно могат да ви хвърлят в една от двете мантинели. Въобще Тракия след 70-ти км .. демек област Пазарджик та почти до Чирпан - карайте особено предпазливо.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                        Към края на месеца ще пътувам към Силистра.Как е пътя Шумен-Силистра?Някой ако е минавал скоро,моля да сподели.
                        Бяха започнали ремонт по него,преди година-две,че беше ужас.Последния път на места го бяха направили,а на други изкъртили целия и се заобикаляше.
                        За Шумен - Силистра знам, че сега се прави. Другите артерии на Силистра - за Русе и Добрич, са може би най-хубавите пътища в България в момента.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          Тази карта не е изобщо вярна.
                          Тракия от 110 до 135 км някъде е не лоша, ами не знам и аз ... на разклона за Труд/Карлово на моста внимавайте супер много. Коловозите в средната лента, особено ако вали са опасни и спокойно могат да ви хвърлят в една от двете мантинели. Въобще Тракия след 70-ти км .. демек област Пазарджик та почти до Чирпан - карайте особено предпазливо.
                          Че кое не и е вярното? Въпросния участък който си споменал е маркиран в оранжево (което ще рече задоволителен участък (неравности, но без дупки). Аз съм останал с впечатлението, че е сравнително точна. За някакъв ориентир, бива.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Благодаря за линка.Там го дават зелен,тоест явно са го постегнали.Ама едно е на карта,друго е някой да е минал наскоро.Защото,ако още не са го ремонтирали,няма смисъл да си троша Алфата.

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            За Шумен - Силистра знам, че сега се прави. Другите артерии на Силистра - за Русе и Добрич, са може би най-хубавите пътища в България в момента.
                            Ами обичайно през Русе минавам,но ако са свършили ремонта през Шумен е по спокойно и ще карам по нов път.

Comment

Пътят между Попово и Бяла е унищожен от тировете,който лятото са минавали от там(за да заобиколят забраната за движение през деня...).Целият е нагънат,има зверски коловози от асфалтБуквално път няма ...Гледам че на картата е в оранжево оцветен,според си е за "код червено"
                              Началото на м.май ще пътувам към Плевен и мисля да заобиколя през Велико Търново
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X