Двата едновременно ти се каза ,че няма как да стане по лесния начин с наличния хардуер и знания .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане относно интернет
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщениеКолеги,за да не отварям нова тема ще ползвам тази за простичък въпрос:
Интересува ме за Комнет интернет какъв тип рутер се ползва?Имам един тук и не знам дали ще работи?!
Поздрави!Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Като изключим разновидностите на DSL технологията, която все повече отстъпва място на metro-ethernet технологията (доставка по lan кабел) тук там по-рядко има и оптика.
Най-добре се обади на доставчика и го питай как ще ти доставя мрежата, ако все още не си негов абонат.
Ако доставя по лан кабел, един TP Link ще ти свърши работа.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщениеКолеги,за да не отварям нова тема ще ползвам тази за простичък въпрос:
Интересува ме за Комнет интернет какъв тип рутер се ползва?Имам един тук и не знам дали ще работи?!
Поздрави!
Комнет са по pppoe, доставят по лан, ако си платиш и оптика с конвертор ще ти бутнат, ама не знам кви са им цените.Пон-ове не слагат, скъпо им било
Comment
-
По-правилно е да се каже, че това е рутер с вграден ADSL модем. По дефиниция рутерите са устройства, които свързват 2 или повече мрежи. В случая този свързва 2 мрежи. Тази на доставчика, към която се свързва посредством ADSL модема и телефонна линия от една страна и частната мрежа на потребителя. Устройствата от частната мрежа се свързват жично посредством четирите LAN порта на вградения комутатор (switch) и безжично, посредством вградената WiFi карта (access point).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment