Преди няколко дена си взех една дебитна карта от пощенска "мастеркард голд" защото ми поискаха от новата работа - да ми превеждат заплатата . Та вчера ми преведоха от германия 100 евро ( да уточня че това не е зарплата , а парите са от брат ми за подарък ) до мене стигнаха 150лв , а 100евро са 194лв .
Та въпросът е някой дали е имал такава карта , или да е запознат с банките (да работи в банка) , за какво става дума , всмисъл не ми се иска да им плащам 25% от заплатата - ще е тъпо . Дали е защото превода е бил в евро?? Дали при всеки превод ще ми взимат такива кинти???
Знам че е най добре да ги питам тях , ама до понеделник има доста време (нервирам се като съм преебан а няма на кой да викам
) От кол центъра пък ми казаха че не могат да ми отговорят по теллефона ( за какво по дяволите служат кол центровете , като не могат да ми отговорят по телефона ) . Ох ,омръзна ми от тая еврейска система . Ако не ме бяха накарали от работата изобщо нямаше да се занимавам с тия простотии ... аз бачкам изкарвам пари и за това ми зимат пари ...егати простотията.......
Та ако имаме накой банкер или просто по запознат моля за помощ...
Та въпросът е някой дали е имал такава карта , или да е запознат с банките (да работи в банка) , за какво става дума , всмисъл не ми се иска да им плащам 25% от заплатата - ще е тъпо . Дали е защото превода е бил в евро?? Дали при всеки превод ще ми взимат такива кинти???
Знам че е най добре да ги питам тях , ама до понеделник има доста време (нервирам се като съм преебан а няма на кой да викам

Та ако имаме накой банкер или просто по запознат моля за помощ...
Comment