Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на лаптоп- Dell vs. HP vs. Lenovo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, поръчах си Lenovo Ideapad y570 i5 току- що! През софтуерна фирма на мой близък и ще ми излезе супер изгодно. Даже ще ми дойде и с Уин 7

Много благодаря на всички, които се включиха със съвети и мнения. Много ми помогнахте. 10хххх
    Ще пиша отзиви като дойде.
    Last edited by Lady Marmalade; d.m.y г., 12:47.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      NVIDIA GeForce GT540M 1GB DDR3 (приемлива карта на долния край на средния клас) - УоУ върви и на вградени карти, ама я да видим тая 540М на Краизис 2, Батълфиилд 3, Стар Трек Онлайн или Стар Уарс Олд Репъблик (на последната с поизпържен подобен Еисър едвам докарвам 27 - 28 ФПС).

Та не заблуждавайте, то и 555М на последните игри не е 100% сигурно дали ще смогне на ултра сетинги.

Просто в тоя ценови клас по-добро от 555М 2ГБ ДДР5 няма... по-доброто е на цени 3000 - 8000 лв.
      Става въпрос за лап топ за филми и интернет не за стар трек

Comment

Първоначално публикувано от Lady Marmalade Покажи съобщение
        Колеги, поръчах си Lenovo Ideapad y570 i5 току- що! През софтуерна фирма на мой близък и ще ми излезе супер изгодно. Даже ще ми дойде и с Уин 7

Много благодаря на всички, които се включиха със съвети и мнения. Много ми помогнахте. 10хххх
        Това, че е с Уин 7 е много добре, даже би трябвало да има копченце с което се преинсталира за няколко минути. Аз от две години съм с "Ideapad" 12 инча и не съм имал проблем, освен едно преинсталиране, защото съм си тъпичък
        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
          Става въпрос за лап топ за филми и интернет не за стар трек
          Без никакви проблеми на последните игри на максимум ефекти се представя супер

Колега, става въпрос за това ви изказване...
          Инак как се купува лаптоп мисля вече обясних
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Просто в тоя ценови клас по-добро от 555М 2ГБ ДДР5 няма... по-доброто е на цени 3000 - 8000 лв.
            Сложи още толкоз и си земи ГТА........

---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Първоначално публикувано от Lady Marmalade Покажи съобщение

А честито Мармаладена!!!!
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              ----------
              А честито Мармаладена!!!!
              Чакай да дойде жив и здрав, пък тогава ще си честитим
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Инак как се купува лаптоп мисля вече обясних
                Лаптоп се купува според нуждите. Само на power users или на gamers им трябват космически машини.
                Понякога е по-добре да се дадат част от заделените пари за SSD, защото лаптопа е толкова бавен колкото най-бавната му част - HDD.
                P.S. В свободното си време ползвам предимно един малък лаптоп с едноядрен атом, пасивно охлаждане , допълнително сложен SSD , напълно тих. Не че има значение, но зарежда 7цата толкова бързо колкото настолната ми машина а там 7цата е на Raid 0 , дисковете в масива са ограничени от 500 на 100 GB, за да се движат по-малко главите им ...
                ...

Comment

Аз вече съм с новото си Lenovo Ideapad y570. Пушка е, страхотна машина, и като дизайн, и като екстри. За тези пари конфигурацията, която предлага направо е приказка. Много съм доволна от избора си и още веднъж мерси на всички, които ми помогнаха да го направя
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Сменил съм доста лаптоп-и. Минал съм през Дел, HP, Sony, Acer, тошиба...последните два са Дел и мога да кажа, че по-добро не съм ползвал досега. Адски надеждни и здрави машини. Прекрасни са. Преди 6 месеца си купих последния модел на Инспайрън.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                    X