Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на горивата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цени на горивата

Колеги, реших да пусна една тема, защото днес просто чашата преля - цена на Супер 95: 168,9 Евроцента/Литър... Т.е. почти 1,70 Е... Трябваше да напълня до горе, което ми излезе малко над 90 Е (имах още малко останал в резервоара от "евтиния" - по 1,61 Е!!!)...
    Понеже, доколкото разбрах, днес е имало протести в България или поне в София, исках да разбера как е минало, събрали ли са се много хора?

Ами мина, колкото да не е без хич :/ Едва ли имаше повече от 400 човека.. Най-жалкото беше, че след като протеста тръгна към Орлов, наизлязоха бронирани и маскирани ушаци (се едно ще прайм държавен преврат) и заплашително ни избутаха от пътя.. Поне след протеста с още две коли запушихме цариградско
    Alfa 166 2.0 TS
    Alfa 166 V6 TB RIP
    Alfa GT 2.0 JTS

Comment

Да и аз гледах по новините малко хора бяха...
      Тука в Гърция като има протест за горивата става направо

п.п То в Гърция за каквото и да е протеста все е едно,мисълта ми е че са задружни и като кажат че ще правят нещо го правят (поне за протести за друго незнам)
      Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Rossi Покажи съобщение

п.п То в Гърция за каквото и да е протеста все е едно,мисълта ми е че са задружни и като кажат че ще правят нещо го правят (поне за протести за друго незнам)
        Така и трябва да бъде един народ! Това се нарича гражданско общество!

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:55 ----------

Първоначално публикувано от Alfation Покажи съобщение
        Ами мина, колкото да не е без хич :/ Едва ли имаше повече от 400 човека.. Най-жалкото беше, че след като протеста тръгна към Орлов, наизлязоха бронирани и маскирани ушаци (се едно ще прайм държавен преврат) и заплашително ни избутаха от пътя.. Поне след протеста с още две коли запушихме цариградско
        Евалата, че сте запушили Цариградско! А иначе наистина е жалко, че всеки псува вкъщи, в колата, на бензиностанцията, после на касата, после като си прибира портфейла и накрая като опре до действия - "еее, сега, къде ще ходя"... Затова за съжаление имаме толкова срамни периоди в историята ни...

Comment

Първоначално публикувано от Don Vitorio Покажи съобщение

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:55 ----------

Евалата, че сте запушили Цариградско! А иначе наистина е жалко, че всеки псува вкъщи, в колата, на бензиностанцията, после на касата, после като си прибира портфейла и накрая като опре до действия - "еее, сега, къде ще ходя"... Затова за съжаление имаме толкова срамни периоди в историята ни...
          По-добре няма как да се опише ситуацията браво колега

Comment

аз въобще не знаех за този протест, разбрах много късно за това инак кях да отида...
            Никак не ми е приятно относително половината заплата да я давам за гориво (дизел).
            другата половина за какво по-напред...

Comment

Правеха нещо преди години,сега и гърците нищо не правят.....виж за какво роптае колегата Don Vitorio,за 1,70 евро за литър бензин в Германия,в Гърция колко е бензина,не е ли 1,70.....да ама каква е минималната работна заплата в Германия(всъщност малко след гласуването на ,,спасителните"мерки за Гърция,увеличиха минималната заплата в Германия)....от 01/03/2012 заплатите в Гърция ги режат за до 35% и дори и работодателя да не я намали тази заплата в рамките на 3 месеца се намалява автоматично от държавата.....къде са гърците??????
              Лично аз съм разочарован от гърците,имах по-добро мнение за тях.........

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Цели 400 човека....пълна пародия......
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Доста слаб беше протестът този път. Аз отидох, но ...
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Правеха нещо преди години,сега и гърците нищо не правят.....виж за какво роптае колегата Don Vitorio,за 1,70 евро за литър бензин в Германия,в Гърция колко е бензина,не е ли 1,70.....да ама каква е минималната работна заплата в Германия(всъщност малко след гласуването на ,,спасителните"мерки за Гърция,увеличиха минималната заплата в Германия)....от 01/03/2012 заплатите в Гърция ги режат за до 35% и дори и работодателя да не я намали тази заплата в рамките на 3 месеца се намалява автоматично от държавата.....къде са гърците??????
                  Лично аз съм разочарован от гърците,имах по-добро мнение за тях.........

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:24 ---------
                  Колега незнам как го виждаш ти,но аз живея тук и ги виждамкак протестират и какво правят.Като не им изнася нещо палят целия град отиват по полицейските управления и палят и тях,и молове изгоряха последния протест беше миналата седмица и запалиха бая згради.Няма да закъснеят и новите протести за горивата по принцип протестите почват Март месец сега е "СПОКОЙНО"

Comment

Колега незнам как го виждаш ти,но аз живея тук и ги виждамкак протестират и какво правят.Като не им изнася нещо палят целия град отиват по полицейските управления и палят и тях,и молове изгоряха последния протест беше миналата седмица и запалиха бая згради.Няма да закъснеят и новите протести за горивата по принцип протестите почват Март месец сега е "СПОКОЙНО"
                    Живял съм в Атина от 1996 до 2008,знам как стачкуваха и сравнявам със стачките в момента,които са много по-слаби.....
                    Март месец и да стачкуват е след дъжд качулка,законите са приети....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Еййй, въобще не се замислих, че не и беше мястото на темата в раздел "166". Благодарско на модераторите!

Comment

Да обновя малко темата. Ето малко недоволство и от мен, днес ! ! !
                        https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
                        Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
                          Да обновя малко темата. Ето малко недоволство и от мен, днес ! ! !
                          Колега добре беше! Ти поне се размина без акт после в "локалното на магистралата" . Пълна гавра е тая полицейщина в България
                          Alfa 166 2.0 TS
                          Alfa 166 V6 TB RIP
                          Alfa GT 2.0 JTS

Comment

Срещу какво простестирате бе хора?
                            Alfa 156
                            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                            sigpic

Comment

Колега добре беше! Ти поне се размина без акт после в "локалното на магистралата" . Пълна гавра е тая полицейщина в България
                              Колега, 166-цата няма забележка. На вас направиха ли ви проблем там в "локалното" ???
                              Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Working...
                              X