Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на горивата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
    Да обновя малко темата. Ето малко недоволство и от мен, днес ! ! !
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Това не прилича на протест, а по-скоро на представление коя кола колко шум може да вдигне.
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
      Колега, 166-цата няма забележка. На вас направиха ли ви проблем там в "локалното" ???
      Мда аз съм с акт за "престой и паркиране в локална лента на АМ "Люлин" " нищо че пред мен и зад мен имаше спряли коли.. и че престой и паркиране са две несъвместими неща..
      Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      Срещу какво простестирате бе хора?

СРЕЩУ НЕНОРМАЛНИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА, колега...
      Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
      Това не прилича на протест, а по-скоро на представление коя кола колко шум може да вдигне.
      Това е целта да се вдигне шум, защото медиите не снимаха, когато нямаше освирквания, прекъсвачи и пилежи.. К'во да напрайм като само това им е интересно..
      Alfa 166 2.0 TS
      Alfa 166 V6 TB RIP
      Alfa GT 2.0 JTS

Comment

Абе беше по-добре от предния протест със сигурност,този път колите бяха повече от хората. Само не разбрах,защо повтаряха да се махаме от локалното,че нямаме право да сме там,а после не ни пускаха.. !?
        Peugeot 307
        A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

А ето и клипа на канал 3, http://kanal3.bg/?v=7281 . Копирах го от facebook, за да го видят повече хора...
          1986 Alfa Romeo Sprint ex.
          1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
          1999 Citroen Saxo 1.0
          Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Значи, протеста принципно вече е с цел подобряване стандарта в тази смотана държава... Ефекта с прекъсвачите и клаксоните споерд мен е доста добре, защото по този начин се вдига много шум. Сега бяхме много повече от предишния път! Крайно време е според мен да се събуди Българина и да си каже ПИСНА МИ... Не може да се продължава с такива цени на горивото! Всеки знае, че като поскъпне горивото, поскъпва всичко друго, което се внася(почти всичко). Ето сега и яйцата са по 50 ст. както и много други продукти.

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
            Абе беше по-добре от предния протест със сигурност,този път колите бяха повече от хората. Само не разбрах,защо повтаряха да се махаме от локалното,че нямаме право да сме там,а после не ни пускаха.. !?
            После не ни пуснаха, за да проверят всеки водач на МПС-то. Уж това им беше оправданието... Имаше много тъпи парчета от полицията вчера... :@
            Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Момчета, не искам да ви спирам устрема, ама наясно ли сте че цените на горивата не са по различни от ЕС.някакви 10 - 15 ст. проблем ли са.Проблем са за нашият стандарт на живот.Мисълта ми е че протестите трябва да са насочени към ниския стандарт на живот.Сигурно сте наясно че заплатите изкуствено се държат ниски.Ай спрете да се борите за моментния келепир и прогледнете малко по-напред.Преди повече от 150 години К. Леонтиев прави една безмилостна констатация -предположение: "Българският народ е недоразвит народ - вълнуват го само всекидневните му грижи, бори се единствено за оцеляването си, страни от идеи и вярвания.Крайното битовизиране на всекидневието означава и примитивизиране на съзнанието."
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

^Това имах предвид и аз, като питах защо протестират.Петрола е борсова стока и цената му се диктува от световните пазари.Цената си ни е съвсем нормална.Не забравяйте, че плащате данък и акциз.И докато бай ганьо не разбере, че не бензина му е скъп, а заплатата ниска - нищо няма да постигнем...
                Alfa 156
                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                  ^Това имах предвид и аз, като питах защо протестират.Петрола е борсова стока и цената му се диктува от световните пазари.Цената си ни е съвсем нормална.Не забравяйте, че плащате данък и акциз.И докато бай ганьо не разбере, че не бензина му е скъп, а заплатата ниска - нищо няма да постигнем...
                  от какво да се оплаква предлагаш и оплакването от ниска заплата как ще повиши доходите?
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Оплакването от ниска заплата ща ти повиши доходите точно толкова колкото и оплакването от от високите цени на горивата ще ги свали.С колко ще ги свали - с лев, лев и двайсет?Трябва да се протестира масовосрущу ниския стандарт, срещу лъжата че доходите не могат да се повишат - след като Плевнелиев каза че е нормално в богата държава да се раздават бонуси, какъв е проблема и заплатите да са нормални.Само с лозунги и викане няма да стане.Трябва целия народ да му светне и да си постави исканията по начин който не търпи обещания и оправдания, а незабамни действия.Ако трябва и кръв ще се лее.Ако не - не още 22, ами 222 години ще ни ограбват.Добре, ще изкярим едно намаление от 5-10-20 ст., и после какво.Като се пенсианераш с 200лв пенсия какво ще правиш.Дайте да не гледаме моментния келепир, ами да прогледнем не малко ами доста по напред от носа си.

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:08.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз съм пряк свидетел , как потъват милиони в обществените поръчки (а те са милиарди за цялата държава). И тия пари вместо да се въртят в държавата, седят в банка и носят лихва на някой дебел чичко. А той дори няма нужда от толкова много..

Оправия има само ако се пролее кръв. Много кръв. На мен не ми стиска да коля, а на вас?
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Аз съм пряк свидетел , как потъват милиони в обществените поръчки (а те са милиарди за цялата държава). И тия пари вместо да се въртят в държавата, седят в банка и носят лихва на някой дебел чичко. А той дори няма нужда от толкова много..

Оправия има само ако се пролее кръв. Много кръв. На мен не ми стиска да коля, а на вас?
                          Е тва е интересното,колкото повече има,толкова повече иска..
                          Peugeot 307
                          A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Почти на всички е ясно че доходите са ниски.
                            На мен обаче не ми е ясно как очаквате да се подобри полужението. Стоейки си в кьщи и мрьнкайки няма да стане. След като сме на последно място по доходи, следва да сме с най ниски цени. Ама не сме.
                            п.п Аз сьм за решаването на проблемите "на парче". Кардинално ще стане само с гражданска война вече.
                            След като сме с най-ниски доходи не означава да сме с най-ниски цени.Относно решаването на проблема сме на едно мнение, просто вече няма друг начин.Липсват, не първите седем години, а първите седем дни от прехода.Какво си въобразявахме тогава?

Comment

То всичко е убаво,ама на Лука от къде идва петрола?Май си идва от неговата държава.А колко е там литър бензин или нафта?А знаете ли колко е газта?
                              Ама нищо де Боко Тиквата ще угаси страстите и ще ни оправи
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Почти на всички е ясно че доходите са ниски.
                                На мен обаче не ми е ясно как очаквате да се подобри полужението. Стоейки си в кьщи и мрьнкайки няма да стане. След като сме на последно място по доходи, следва да сме с най ниски цени. Ама не сме.
                                п.п Аз сьм за решаването на проблемите "на парче". Кардинално ще стане само с гражданска война вече.
                                Значи като нащо племе(българското)няма да се роди.Ние сме някакви мазохисти,обичаме да ни тъпчат,да ни лъжат,да ни обиждат и ние (с извинение,като пу..ки) да им се радваме.Най-интересното е ,че с който и да съм говорил всеки един казва:"много съм зле","нямам работа",децата няма какво да ядат","бабата е болна" и др. и аз ги питам -какво ще предприемете за това нещо за да се промени.а познайте какъв е отговора на всичи тези горди Българи......няма такава чума като нас и никога няма да има.Яд ме е ,че учиме децата си на патриотизъм,яд ме е ,че такива велики хора са загинали за тоя днешен народ ,който се примирява с всичко и не му се чува и гласеца,яд ме е ,че и наще деца растят в тая кочина.Нещо се нервирах.
                                Last edited by rumenti77; d.m.y г., 00:16.
                                ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                                sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                                0898463130-Румен

Comment

Working...
                                X