Ако трябва да говорим за истинска Алфа Ромео, аз залагам на най-дълго произвежданата - "очилатият" Спайдър. Много радва тая кола, и я спират от производство по-късно от 75.
Известие
Collapse
No announcement yet.
кой модел, според всеки от вас, е последната истинска Алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafakaАко по някое време неусетно смените заглавието на темата с "Кой каква алфа кара", отговорите ще продължат да са точно същите..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение33 !!!премери си температурата
Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщениеВсички алфи харесвам всяка си има индивидуализъм и е красива.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
къде ги забравихте теа 155 ци бре ейййййй!!
пустиняцииии155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Ако съществува "последна истинска Алфа", излиза така, че повечето от нас карат някакви ментета.
Comment
-
Абе, не знам, но познавам по-възрастни Алфисти из Европа, които са карали цял живот Алфи и имат зад гърба си по 4-5 модела , които вече се водят класики, и те спират да карат Алфа Ромео .
Защо ли?
Какво може да ги накара да изберат друг автомобил пред Алфа при положение, че цял живот това са карали ?
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениекъде ги забравихте теа 155 ци бре ейййййй!!
пустиняцииииGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАбе, не знам, но познавам по-възрастни Алфисти из Европа, които са карали цял живот Алфи и имат зад гърба си по 4-5 модела , които вече се водят класики, и те спират да карат Алфа Ромео .
Защо ли?
Какво може да ги накара да изберат друг автомобил пред Алфа при положение, че цял живот това са карали ?AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеИнтересно ми е, каква марка си купуват. Дай някакъв пример. Бай Маурицио цял живот се е вдъхновявал от италианките и изведнъж си купува ...
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКак можем да забравим Темприте с лупи155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАбе, не знам, но познавам по-възрастни Алфисти из Европа, които са карали цял живот Алфи и имат зад гърба си по 4-5 модела , които вече се водят класики, и те спират да карат Алфа Ромео .
Защо ли?
Какво може да ги накара да изберат друг автомобил пред Алфа при положение, че цял живот това са карали ?
Comment
Comment