Известие

Collapse
No announcement yet.

кой модел, според всеки от вас, е последната истинска Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

!55.....макар. че с нея започва обидинението с Фиат...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
      къде ги забравихте теа 155 ци бре ейййййй!!

пустиняцииии
      Ти пък де се засили със тая Темпра бре
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Ти пък де се засили със тая Темпра бре
        Ами засилил се е......Темпра с верига не съм виждал.....по нататък вече става размиването на марката...казах го и по горе
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Последните истински Алфа Ромео са със задно предаване.
          sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!

Comment

Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщение
            Последните истински Алфа Ромео са със задно предаване.
            ...и верния отговор на задачката е ->последната със задно предаване -> демек 75!

Comment

Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
              ...и верния отговор на задачката е ->последната със задно предаване -> демек 75!
              еее Пламен ти си гуру ама я питай Звезди кво мисли за трансаксиала а той ги е насъбрал бая истински Алфи иначе твоята 75 в момента е уникална та не знам... ще и слагаш ли големия мотор?
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                съжелявам колега, но в тая кола няма нищо спортно. Тя изглежда тежка и е пенсионерска. Също като мерседес Е клас.
                Не се обиждайте, но в тоя модел не виждам нищо, което да напомня на спортен дух. Напротив прилича на Волга или на Чайка
                Виж кво колега,когато ти отидеш с някоя Алфа 40 пъти до Бруксел и обратно без никакъв проблем тогава ми говори за истинска кола.И ако искащ заповядаи с Е-класата да бутнем едно околовръсно да ти тура 5 реиса разлика,че стана четвърта година я карам на 1.6 бара и нищо и не става..А като стана пенсионер ш си купа Мерцедес 123 200Д.
                Поздрави.
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                  Виж кво колега,когато ти отидеш с някоя Алфа 40 пъти до Бруксел и обратно без никакъв проблем тогава ми говори за истинска кола.И ако искащ заповядаи с Е-класата да бутнем едно околовръсно да ти тура 5 реиса разлика,че стана четвърта година я карам на 1.6 бара и нищо и не става..А като стана пенсионер ш си купа Мерцедес 123 200Д.
                  Поздрави.
                  за мен 164 и 166 са истински автомобили ама истински - май ще трябва да разделим мненията по класове
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Без да чета темата.......
                    От първата до последната ВСИЧКИ СА ИСТИНСКИ!!!!!!

И който си мисли, че неговата АЛФА е по-АЛФА от другите...............
                    ЖЕСТОКО СЕ Е ЗАБЛУДИЛ!!!!!!
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                      Чеки малко,той колегата се опитва да НИ убеди,че караме Фиат с лупи.
                      Не намесвай "баш" алфите.
                      Между другото,Вм-а е с "обратен" съединител ,днес го научих.
                      Карате най-красивият вариант на Типовската платформа, ма пак си е Фиат Пали свещи да не му се занимаваш с главите на тоя ВМ, че тогава ще се видиш в приключение...
                      Идеята е да го давате по-полека с изцепките за "бозаджийския" раздел, че в "темпраджийския" нито сте цъфнали нито сте вързали Наздраве, майни
                      По темата пак ще се повторя за старият Спайдер, много е готин и го произвеждат най-дълго, мисля, че заслужава приза!
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Наздраве, майни
                        Мирси!
                        Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        По темата пак ще се повторя за старият Спайдер, много е готин и го произвеждат най-дълго, мисля, че заслужава приза!
                        Ся нищо не каза.И е Спидер.Да си имаме уважението.
                        Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 20:11.
                        155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                        1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                        GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                        ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                          съжелявам колега, но в тая кола няма нищо спортно. Тя изглежда тежка и е пенсионерска. Също като мерседес Е клас.
                          Не се обиждайте, но в тоя модел не виждам нищо, което да напомня на спортен дух. Напротив прилича на Волга или на Чайка
                          начи не знам дали путките ще предпочетът да се влезнат във транспортера ти или вояджара или като ми видят кожата и луксозното купе на 164, и гледам и гледам все повече 19 годишни манекенки във Е-класи и С-класи от колкото във 155-ци или транспортери, така че нека да е папардашка но ако знаеш колко малки девойки е излъгала тая кола ще си вземеш 3 такива

http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=3lnzVAqOsPM
                          http://vboxmusic.com/musicvideo.php?vid=97999ae47
                          http://www.youtube.com/watch?v=MnqDLocbr-Q
                          http://www.youtube.com/watch?v=r1ANUuA6y4o
                          Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 08:52.
                          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                            начи не знам дали путките ще предпочетът да се влезнат във транспортера ти или вояджара или като ми видят кожата и луксозното купе на 164, и гледам и гледам все повече 19 годишни манекенки във Е-класи и С-класи от колкото във 155-ци или транспортери, така че нека да е папардашка но ако знаеш колко малки девойки е излъгала тая кола ще си вземеш 3 такива

http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=3lnzVAqOsPM
                            http://vboxmusic.com/musicvideo.php?vid=97999ae47
                            http://www.youtube.com/watch?v=MnqDLocbr-Q
                            http://www.youtube.com/watch?v=r1ANUuA6y4o
                            Ваклин говори за спортния дух на 155цата,които го няма в 164 а не като цяло за сравнението на колите Спортните газови 55ци, къде баба164 на газ ще ги напука повечето, без да скърца вътре кат кораба на Джак Спароу и да броиш жълтите павета кат минаваш през тях, и да са молиш да не ти изпадне нещо. Глупости са тва, и 155 и 164 са евтини варели, които се купуват за бюджетна кола, и както не веднъж съм казвал след тях Алфистите драстично ще намалеят, щото после става скъъъъъпо да имаш Алфа.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Ваклин говори за спортния дух на 155цата,които го няма в 164 а не като цяло за сравнението на колите Спортните газови 55ци, къде баба164 на газ ще ги напука повечето, без да скърца вътре кат кораба на Джак Спароу и да броиш жълтите павета кат минаваш през тях, и да са молиш да не ти изпадне нещо. Глупости са тва, и 155 и 164 са евтини варели, които се купуват за бюджетна кола, и както не веднъж съм казвал след тях Алфистите драстично ще намалеят, щото после става скъъъъъпо да имаш Алфа.
                              Колега то и спртния дух на 155 цата е останал само по кориците на списанията от 95 година. И тя нема нищо спортно ,четериврата седанова кола със слаб мотор,просто както казваш ти е изгодна за каране и нищо повече.Дори ку 4 модела не е нещо кои знае какво.Спортния дух според мене е това което е под капака.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

ми не знам, но 3 години не съм чувал скърцане на каквото и да е пък да не говорим да ми падне някоя част в движение, но както и да е, за спортна кола не може и дума да става , в клас лимузина е но все пак има някаква нотка спортно при КУ4 , ноо тфа е друга тема, иначе за мен последната истинска алфа е 75
                                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
                                X