Известие

Collapse
No announcement yet.

Това как ще се кара ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това как ще се кара ....

http://topcars.bg/video.php?category=54&page=1&playlist&video_id=629
    и до къде ще стигне малката дъщеричка Алфа?
    Last edited by NightRider; d.m.y г., 22:39.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Марката и колата са уникални, но представи си че тръгнеш да купуваш такава (дай боже, нищо се не знае) и попаднеш на това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...266&f1=details
    156, 2.4JTD

Comment

Кой ги купува тия реплики ми е чудно?Бих дал пари за моделче 1:24,но чак пък 1:1 .

Comment

Що бе, в Англия има мног фирми които доставят реплики на автомобили които не всеки може да си купи.В сандъци и сам си ги сглобяваш.Аз бих си купил такова нещо, ама дори и реплика не мога да си разреша.Също така доставят малки хеликоптери и самолети които също сам си сглобяваш, оказват ти и съдействие при регистрирането и облитането от профи пилоти и излизало доста по евтино ако си го купиш готов.Всеки с номера си в живота.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Сам да си сглобиш ферари или астън мартин ми се струва малко странно. Въпроса е кой би си купил китайско ферари.
          156, 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от @lex Покажи съобщение
            Сам да си сглобиш ферари или астън мартин ми се струва малко странно. Въпроса е кой би си купил китайско ферари.
            Аз бих си взел реплика, ако наиситна няма разлика външно и вътрешно.... то и така 95% от хората не биха разбрали, чее реплика . Всичко зависи от двигателя според мен- от какво е взет .
            А и ми е интересно как се регистрират в кат ..какво пише в талона , феррари ф430 - реплика ха ха ха

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
            X