Известие

Collapse
No announcement yet.

Патрави гъски!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Патрави гъски!

Гледам шоуто на Слави и поредните шоу гърли.
    Намазани, фризирани, тренирани, ама да ги дават от колената нагоре.
    Кой знае защо, всички са свили краката си навътре и са застанали досущ като гъски, и ако за тия животинки си има обяснение за походката им, то нашите "хубавици" демонстрират само телесни дефекти.
    Имам си мое обяснение за тая чума сред съвременните жени. Много малко са с нормална походка и знаят как поне да застанат. Там разстоянието от един юмрук в повече на пръстите от петите. С тия походки, бас държа, че не могат да протичат и 50 метра, а ако такива особи ги заведеш в планината, то на първите 15 минути ще си изпотрошат краката.
    Ето третата мадама от актьорската вечер на шоуто си стои правилно и формите си и изпъкват доста вкусно!

Ама нали е от Перник!
    Предишните две...
    Дядо ми казваше: Пази се сине от шута крава и патрава жена!
    Тия май и думата не я знаят, защото ако я знаеха нямаше така да си кълчат глезените.
    На такива по наше време щяхме да им викаме: патравата Мара, Златка и прочие.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

съгласен съм с това твое наблюдение, бих добавил, че освен патравата стойка на краката масово седят изгърбени девойките- не тези по тв вмомента , ами по улиците, колежки, познати - масово ходят със свити раменца и изгърбени вратлета, все едно им е студено - еми булка облечи се да ти е топло, па ходи като Дама, а не като ученичка 6ти клас
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      съгласен съм с това твое наблюдение, бих добавил, че освен патравата стойка на краката масово седят изгърбени девойките- не тези по тв вмомента , ами по улиците, колежки, познати - масово ходят със свити раменца и изгърбени вратлета, все едно им е студено - еми булка облечи се да ти е топло, па ходи като Дама, а не като ученичка 6ти клас
      Лошото е, че май го правят нарочно.
      Като мода е.
      По скоро зараза!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Еми играят го беззащитни, или пък чакат някой да ги стопли.
        Има жени, които се смущават от големите си гърди и за това не ходят изпъчени и изправени, сигурно има и такива, които го правят заради малките си гърди.
        Тъпото училище е виновно, егати скапаните чинчета и висене без голям смисъл.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Една дама, трябва да върви изправена с вдигната глава и изправени рамене....да изглежда като газела.
          Трябва и да се облича според фигурата си, а не само както е модерно, за да не изглежда нелепо-смешна, но това всичкото са умения.
          GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
            Една дама, трябва да върви изправена с вдигната глава и изправени рамене....да изглежда като газела.
            Трябва и да се облича според фигурата си, а не само както е модерно, за да не изглежда нелепо-смешна, но това всичкото са умения.
            Аз дебели газели не съм виждал. Това ме развесели.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              Аз дебели газели не съм виждал. Това ме развесели.
              Защо пък дебели....къде го прочете това...?!?!?!?!Или още не си се събудил напълно...
              Това е образно казано...имай малко въображение, де...
              GTV 1.8 TS

Comment

Масово одат кат двукрака канонерка от Star Wars......арни на пръв поглед момета,и кат стане и земе да оди става ,,Сълза и Смях".....баси верно,никва стойка,никва походка,трябва да се въведе отново задължителната военна служба но този път за жени.........
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Масово одат кат двукрака канонерка от Star Wars......арни на пръв поглед момета,и кат стане и земе да оди става ,,Сълза и Смях".....баси верно,никва стойка,никва походка,трябва да се въведе отново задължителната военна служба но този път за жени.........

Докато не спрат чалгата мисля и това няма да помогне
                  Истината е че все повече млади момичета искат да приличат на фолк дивите.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                    По-добре да приличаш на Анелия, отколкото на женската коза Лейди Гага.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                      Чалгата не може да спре,тя е ,,духовната" потребност на 75% от населението

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      По-добре да приличаш на Анелия, отколкото на женската коза Лейди Гага.
                      А най-добре е да приличаш на себе си.........

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        Чалгата не може да спре,тя е ,,духовната" потребност на 75% от населението

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

А най-добре е да приличаш на себе си.........
                        Чалгата за нищо не е виновна, просто отново някой търси вината извън себе си. Това е доста характерно у нас, като черта.
                        Подрастващите винаги търсят модели за подражание!
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Чалгата за нищо не е виновна, просто отново някой търси вината извън себе си. Това е доста характерно у нас, като черта.
                          Подрастващите винаги търсят модели за подражание!
                          Чалгата сама по себе си не е виновна да,ако нещо не ти харесва или нямаш нужда от него просто го игнорираш.
                          Но чалгата е и едно изкуствено създадено явление на което целта му е да възпитава определен модел слабоумни и слабохарактерни тикви и тиквета,а в такива България бол..........

Comment

С изказванията си автоматично изключвате по-голямата част от населението на страната. В смисъл - влизат в общите сметки, но са изключение то в статистиката, а за съжаление са мнозинство
                            Всички жени ли са слаби, високи, с изящни форми и платежоспособни.... и само те ли са дами?!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              платежоспособни.... и само те ли са дами?!
                              Не не са,но ние говорим за един модел на подражание а не за физическо и финансово състояние......а този модел на подражание е далече от понятието дама.........

Comment

Working...
                              X