If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де, ако приемем, че модела за дама е еди-какъв-си, но определен брой жени не могат да се придържат към него - да се занемарят и да се оставят на произвола ли?!
Сър (от думата seior, „по-възрастен“, на простонароден латински през френското Sire, „феодален господар“) е английска благородническа титла за мъже, която се присвоява заедно с рицарско звание или с титлата баронет. Съответствието за жени е дейм (Dame, дама). Лейди (Lady) е съпругата на носителя на титлата.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Добре де, ако приемем, че модела за дама е еди-какъв-си, но определен брой жени не могат да се придържат към него - да се занемарят и да се оставят на произвола ли?!
Грешен модел,описаното от теб е мацка-мадама което няма нищо общо с дама,една дама може да е и мадама както и една мадама да е дама,но не всяка дама е мадама както и не всяка мадама е дама.......
Дама е начин на поведени,мадама е външност
---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:32 ----------
за жени е дейм (Dame, дама). Лейди (Lady) е съпругата на носителя на титлата.
Е това имах в предвид,дама е било социален статус изискващ и подобаващо поведение,в момента е и жена с добро изискано поведение в обществото......в леглото може да и по-волна
Това ми е ПРЕДЕЛНО ясно, ама искам да видя как една безкрайно възпитана, още по-безкрайно начетена, най-най-безкрайно ерудирана в спазването на определени етикети ДАМА, висока 160см. и тежаща 70кг., работеща като учителка за 500-600лв., ще се впише в изискванията.... имам предвид съвременните такива?!
Дайте да наричаме нещата с истинските им имена
Обноските далеч не са всичко в описанието за една дама....
Това ми е ПРЕДЕЛНО ясно, ама искам да видя как една безкрайно възпитана, още по-безкрайно начетена, най-най-безкрайно ерудирана в спазването на определени етикети ДАМА, висока 160см. и тежаща 70кг., работеща като учителка за 500-600лв., ще се впише в изискванията.... имам предвид съвременните такива?!
Дайте да наричаме нещата с истинските им имена
Обноските далеч не са всичко в описанието за една дама....
Точно обноските и стила са дама,другото е мадама,мацка,гъзица
С изказванията си автоматично изключвате по-голямата част от населението на страната. В смисъл - влизат в общите сметки, но са изключение то в статистиката, а за съжаление са мнозинство
Всички жени ли са слаби, високи, с изящни форми и платежоспособни.... и само те ли са дами?!
Че къде видя да конкретизираме .."само слаби и стройни".
Абе, защо някои хора четете между редовете?!?!?!
Смятам, че една жена трябва да изглежда добре..независимо от това слаба или дебела..ниска или висока и т.н. Никъде не виждам някой да е казал, че като една жена е дебела ..трябва да ходи, като 5 за 4 с патрава походка и свлечени панталони....еее..моля ви се...ако се уважава, жената..... с каквато и фигура да е тя.....ще се облече и носи подобаващо!!!
Или вие пак си търсите...просто поводи да сте на контра.....ае стига..дръжте се като големи и разумни мъже!!!!
Докато не спрат чалгата мисля и това няма да помогне
Истината е че все повече млади момичета искат да приличат на фолк дивите.
Те и да спрат чалгата пак няма да отслабнат. Повечето чалги си изглеждат доста поддържани, което не може да се каже за ученичките, които ги слушат със захлас за съжаление.
Масово одат кат двукрака канонерка от Star Wars......арни на пръв поглед момета,и кат стане и земе да оди става ,,Сълза и Смях".....баси верно,никва стойка,никва походка,трябва да се въведе отново задължителната военна служба но този път за жени.........
Задължителното военно обучение си е просто "задължително"!
Часовете по физическо в училище също.
Ходят патраво, защото са с по-високи токчета, отколкото могат да им поемат сухожилията. А те са им дървени, защото никога не са спортували, както жените от моето време. При тях такава походка може да има само жена със сериозен здравословен проблем.
Колкото и еретично да звучи, строевата подготовка изгражда точно тия навици, които придават после на една жена, а и на мъжете една привлекателна походка.
Спомнете си, тия които са били в казарма, как се изпълнява смяна на посоката на движение в марш. Обръщането става на противоположния крак и пръстите на краката винаги излизат на вън, а глезена не се извива така, че да се изкълчи.
Чалга кОлтУрата е виновна до толкова, до колкото наслагва модела за лесен живот, а точно там , по необяснима за мене причина са точно въпросните шатки.
Разбира се, не само токчетата са виновни. Масово наблюдавам и момичета на ниски обувки да ходят като утки!
Проблема е многопосочен.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ами явно ми трябва голямо въображение защото мнозинството /нямам точна статистика/ българи, в това число и дами, са позатлъстели.
Тук може да обърнем даже и темата,от патрави гъски на мъже торби с лайна
Та да де,прави ми силно впечатление масовото затлъстяване на българина,мои набори които преди време бяха атлетични,добре сложени в момента са пълни шкембелии и тлъстаци......затлъстяването е от консумацията на нискокачествени храни и силно заседна начин на живот,работа,мола,големия супермаркет и дома пред телевизора или в кръчмата на бира.........американският начин на живот......дебели и немислещи хора.........
Че къде видя да конкретизираме .."само слаби и стройни".
Абе, защо някои хора четете между редовете?!?!?!
Смятам, че една жена трябва да изглежда добре..независимо от това слаба или дебела..ниска или висока и т.н. Никъде не виждам някой да е казал, че като една жена е дебела ..трябва да ходи, като 5 за 4 с патрава походка и свлечени панталони....еее..моля ви се...ако се уважава, жената..... с каквато и фигура да е тя.....ще се облече и носи подобаващо!!!
Или вие пак си търсите...просто поводи да сте на контра.....ае стига..дръжте се като големи и разумни мъже!!!!
Хич даже не желая да съм контра!
Вместо да се заяждаш в момента, просто ме опровергай и ми покажи 70кг. дама, с правилна походка, за която говори Мордохай.... подобаващо на една дама от нейния ранг
Просто НЕ всичко е желание в тоя живот! И аз искам да съм Ален Делон, ама ми е опадала косата....
Ми едно време ставахме в 5.50, в 6.00 на плаца голи до кръста и лицеви опори в снега.Заседнал начин на живот, неправилно хранене наливане до удавяне с алкоол и тъпчене до подуване са причините за затлъстяването у мъжете.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Хич даже не желая да съм контра!
Вместо да се заяждаш в момента, просто ме опровергай и ми покажи 70кг. дама, с правилна походка, за която говори Мордохай.... подобаващо на една дама от нейния ранг
Просто НЕ всичко е желание в тоя живот! И аз искам да съм Ален Делон, ама ми е опадала косата....
Ахахаххахахаха ...еми такъв е живота.
Примери има много...няма как да ти ги залепя тук и сега, но аз лично имам една колежка, която тежи повече от 70 кила, но ходи изправена с вирнат задник..и нос....и за мъжете изглежда секси....ха ха ха
Примери има много...няма как да ти ги залепя тук и сега, но аз лично имам една колежка, която тежи повече от 70 кила, но ходи изправена с вирнат задник..и нос....и за мъжете изглежда секси....ха ха ха
Охааааа, дебелшко дупи и вирнато чипо носле. Туй си е бомба отвсякъде.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment